Ekipa PoE, RaiderZ ;)

Siemka.

Szukam kogoś do PoE, najlepiej żeby dopiero zaczynał.

Szukam również kogoś do RaiderZ na CBT ;]

Wymagania:

Nie obchodzi mnie ile masz lat, wystarczy że twój głos nie brzmi jak zarzynana świnia. ;]

Ktoś z kim da się pogadać.

Skype albo TS3 ;]

Pisać na skype sidxkamil.

zeby nie skype mogl bym grac w PWE wersje a w PoE mam 25 lvl dopiero na HC (nie liczac pozostalych postaci)

Wersja od Frogstera naprawdę ma być taka ograniczona?

Pisze się na PoE jak tylko dosciagam gre.Będe zaczynał od poczatku.Nick prb.karthas

jestem do nich uprzedzony poprostu moze srobia cos lepiej moze nie ;p PWE dla mnie to dobra firma bo maja czeste updaty i eventy tylko jak bedzie po 2 stronach z ISem nie wiem

Karthas napisz na skype ;)

Jak tylko zakoncze sciaganie to zadzwonie:D

Ok ;]

Jutro zaczne grać w PoE jako fan serii Sacred może znajde coś dla siebie :) Na mój internet gra się sciąga całą noc :D

Ja chętnie z wami zagram w RaiderZ ale bez skype korzystam tylko z ts3

edit: obojętnie jaką wersję od pwe czy foroga ważne aby była przyjemna gra :D

Widzę że tutaj zaczyna się coś dziać ;] itemy w party wypadają osobno dla każdej osoby inne czy normalnie że w stylu takie same dla wszystkich? btw.Ostatnie moje pytanie to czy w party są jakieś lepsze itemy czy exp bo szczerze mówiąc to nie wiem grałem tylko na stress teście. Mam już PoE tak mnie wciągnęło że wykupiłem dostęp do CB.

Nautil a masz jakiś ts?

A jeśli chodzi o exp i drop to nie wiem.

Mam ts oraz skype. (skype: hardekcs)

Orędzie do narodu:

Dzisiaj zbieram ekipe tylko do PoE, z ludźmi którzy chcą pograć w RaiderZ omówię sprawę jutro. Amen.

Ja gram w PoE pisz w grze do RenegatPL. Skype nie mam także pisze się na TS'a

kurde pogral bym w sumie ale ja na HC jestem

Orędzie do narodu 2:

Jak na razie w ekipie jest: Nautil, Magar, Karthas(wejdzie jutro) i ja. Zmieniliśmy tryb z normal na HC więc są szansę dołączyć z nami do gry (najprawdopodobniej około godziny 20 w Niedziele). Amen.

jakies miejsce do poe tez bym mogl pograc nawet i od nowa;)

Mogę pograć w PoE.

to jest tak ze zaczelismy juz i jestesmy po Medical chest wiec poczatek gry (4lvl) gramy na HC league