Jaki sklad bedzie najlepszy pod CP malle party ? .
jak cos to jestem chętny do cp, jeśli chodzi o postać to wszystko byle nie bish (praktycznie nigdy nie grałem)
Jaki sklad bedzie najlepszy pod CP malle party ? .
jak cos to jestem chętny do cp, jeśli chodzi o postać to wszystko byle nie bish (praktycznie nigdy nie grałem)
ja moge grac bishem bo gram nim 10 lat tylko ogarnijcie jakis TS
Ciekawi mnie ze wiekszosc cp szukaja sws-a do cp . Jaki to ma cel ? silence song ?
Ol by się przydał jeżeli są full buffy ??
Ja robie tanka. SK ale już dziś nie pogram 65 wbiłem. Do 85 raz dwa się dojedzie tylko gear trzeba będzie kręcić Conus w grze, maila jakiego wyślijcie. Ewentualnie do jakiegoś polskiego klanu dołączyć można.
Ja robie na maina zerka .
Kurcze na l2 zatrzymałem się na c3 może by tak ogarnąć jakiegoś ts'a żeby mniej obeznani mogli pytać i w ogóle ?
ja zastanawiam się między OL a tyrkiem tylko lipa że są wszystkie buffy
Mogę dołożyć się pare zł do tsa
178.217.187.112:8474 hasło mmorpg i można na kanał "ogólne granie" tam można siedzieć jak na razie
Ktoś będzie zaczynać od zera? Z chęcią się dołączę. Jednak jeżeli chodzi o moje doświadczenie, to jest bliskie zeru.
dobra dawać jakiś ts3 i lecimy a nie my tu pitu pitu
t3.svoice.pl:8879
Czysty TS stworzony specjalnie dla tej ekipy.
Glad 82 - "Hubal
ok to lecę na ts 3
Poexpie kogos sam dzis bede maina i wszystkie suby expil wiec jak ktos chetny pm zoska .
właźcie na ts3 a nie piszecie wszystko zostało już wyżej podane prze Litoman i tutaj siedzimy i czekamy na resztę
t3.svoice.pl:8879
Zapraszam, gramy.
Ja gram WL'em, mamy Berka i SH'acza chyba.
(Wbijajcie, dużo osób się zdeklarowało)
Witam, wku***m się już na to że większość nowych gier, gier które już wyszły, lub gier które mają powstać są crapami.
Żadne z nich (może to kwestia osobistych odczuć) nie sprawiło mi takiej radości jak PVP/RB'ki etc. w L2.
Mam 93lvl na officialu ale tam gra to nie to samo co na Interludzie czy H5.
Dlatego zbieram ekipkę pod nazwą "Riftrivier" do gry na serwerze L2Tales, który jest x15 i pozwala na dłuższą zabawę.
Zapewniam ts3 itp.
Kto chętny, zapraszam!
STRICTE PVP! (Zamki,Oli itp. jak wytrzymamy dłużej to pewnie tak, ale to trzeba się ubrać pierw)
(Można też pomyśleć o złożeniu całego party którym dostaniemy się do jakieś top gildi, zawszę chętnie przyjmują full pt)