Ekipa Riftrivier - L2 Tales

Witam, wku***m się już na to że większość nowych gier, gier które już wyszły, lub gier które mają powstać są crapami.
Żadne z nich (może to kwestia osobistych odczuć) nie sprawiło mi takiej radości jak PVP/RB'ki etc. w L2.

Mam 93lvl na officialu ale tam gra to nie to samo co na Interludzie czy H5.

Dlatego zbieram ekipkę pod nazwą "Riftrivier" do gry na serwerze L2Tales, który jest x15 i pozwala na dłuższą zabawę.
Zapewniam ts3 itp.

Kto chętny, zapraszam!

STRICTE PVP! (Zamki,Oli itp. jak wytrzymamy dłużej to pewnie tak, ale to trzeba się ubrać pierw)

(Można też pomyśleć o złożeniu całego party którym dostaniemy się do jakieś top gildi, zawszę chętnie przyjmują full pt)

Moge pograc wszystkim tylko nie hilem . Gram juz tam troszke .

No ja własnie wróciłem do domu, czekam na więcej osób!

Chociaż na consta pt!

Nick : Rahzar

Jak z popularnością na tym serwerze?

z 10k online?

ja bym mogl zagrac powiedzcie co chcecie :) caly czas sledze online i utrzymuje sie okolo 12-14k :)

Kiedy server wstał ?

Dopiero zaczynam , nick Hakte. Jestem prawie zielony, więc w razie czego z chęcią z kimś pogram doświadczonym.

serwer ma moze ze 2 miechy max pvp niesamowite wejdzcie na facebooka L2 tales to zobaczycie filmiki z kazdego epika prawie

Gram z 2 tygodnie mam kilka setow vorpal light heavy robe itp wszystko +6 lvl 7 i mase broni +7 zaken tezza aq . I caly czas nie wiem co na maina obrac . Mozna zrobic jakies sensowne CP melle fighterow .

przyjme vorpala lighta ziom , łuczek i możemy latać :D, gram troche w cp mordor, ale jest tam zdecydowanie za dużo ludzi.

Mam pytranie odnosnie L2. Czy ktos kto absolutnie nigdy nie gral w to , ma tu czego szukac ? Tzn czy lepiej dla mnie bedzie grac na jakims globalu czy hard privku?

Jo grom Conus lub Conoos zależy co wolne będzie pisać pw.

Pamiętaj, że nic ci nie zaszkodzi spróbować, może akurat zostaniesz na dłużej, a jeżeli lubisz otwarty świat, pk/pvp prawie wszędzie(oprócz miast), wypady na raidy, siege, territory wars, dobry klimat, to zostaniesz na dłużej.

zadam takie pytanie sa tu poty mp i buffer? bo na filmikach nie widzialem suportu poza bishami :)

W takim razie nie pozostaje mi nic innego jak sprobowac :)

zadam takie pytanie sa tu poty mp i buffer? bo na filmikach nie widzialem suportu poza bishami

są alt+b i całe community w garści, buffer, shop, aukcje itp. :)

Ogarnę ts'a i coś można działać, wbiłem na szybko 65 WL'a
Chyba że ktoś ma jakiś kanał na szybko to niech poda! :)

Jaki sklad bedzie najlepszy pod CP malle party ? .

deska,glad,sztylet,doombringer,bish, reszta dowolna :) ano i oczywiście tank, w melee cp najbardziej przydatny jest sos