Ekipa RoM

Witam. Szukam ekipy, może być spora nawet :D , do gry Runes of Magic, ofc zaczynamy od początku, robimy wspólnie questy, instancje craftujemy może nawet kiedyś gildię zrobimy. Serwer się ustali potem jak znajda się ludzie, osobiście preferowałbym Angielski serwer ( mniej trolli i osób z syndromem " NEO" ). Serwer Ventrillo lub TS3 załatwi się potem, na razie możemy wbić na TS3.pl np: i wejść na któryś public. Zaczynamy o 19.00( prawdopodobnie).

I acha, proszę aby ci którzy nie będą grać nie uczestniczyli w ankiecie. ;]

Serwer głosowy TS3

Adres ts3.pl

poty 9987

Public 7

Na razie będziemy siedzieć na public, potem będzie się myśleć dalej.

Tyle osób zagłosowało, ale tylko 3 mi napisały GZ. Jeżeli zagłosowaliście to równierz zagrajcie.

Zgłaszam się, więc zapraszam ciebie na polski serwer Cath (najwięcej ludzi ''gra'' i jest na 3 miejscu w rankingu serwerów).

A zagramy od nowa?? bo ja zamierzam z wszystkimi od nowa grać, żeby nikt nie był do tyłu. Acha i zamierzam zacząć o 19.00, i każdy robi początkowy trening bo daje chyba jakiś plus na 24 godziny czy coś takiego.

@ Edit. Acha i jeżeli zagłosowaliście w ankiecie, to wpiszcie się tutaj, żebyśmy wiedzieli kto chce zagrać

W sumie też bym mógł spróbować zagrać. Grałem wcześniej dość sporo na Siochain. Mam tam maga na levelu 50+. Proponuje zagrać teraz na serwerze polskim (nie wiem który jest bardziej popularny, niech się wypowie ktoś kto jest ogarnięty w temacie). Proponuje serwer polski dlatego, że na polskim serwie można spokojnie grać klientem po polsku (na serwerach angielskich przy szukaniu party z włączonym językiem polski mogą wystąpić trudności, przynajmniej ja je miałem), a poza tym na allegro są diamenty sporo tańsze na serwery polskie niż zagraniczne. Niestety do 19:00 pewnie nie wyrobię się z updatem. Byłbym chętny do zagrania Elfami, gdyż grałem do tej pory ludźmi i chciałbym zagrać nową rasą.

Ja też dochodz:D

To jakie są ustalenia?

No więc gramy elfami, na Polskim serwerze Cath na channelu 2 . Ja juz robię postać, robie trening i czekam na was w grze. Jeżeli macie mozliwość wbijcie na team speak

Serwer głosowy TS3

Adres ts3.pl

poty 9987

Public 7

Do zobaczenia w grze, jeżeli ktoś się jeszcze zdecyduje napisać mi na GG.

Witam. Szukam ekipy, może być spora nawet :D , do gry Runes of Magic, ofc zaczynamy od początku, robimy wspólnie questy, instancje craftujemy może nawet kiedyś gildię zrobimy. Serwer się ustali potem jak znajda się ludzie, osobiście preferowałbym Angielski serwer ( mniej trolli i osób z syndromem " NEO" ). Serwer Ventrillo lub TS3 załatwi się potem, na razie możemy wbić na TS3.pl np: i wejść na któryś public. Zaczynamy o 19.00( prawdopodobnie).

I acha, proszę aby ci którzy nie będą grać nie uczestniczyli w ankiecie. ;]

Serwer głosowy TS3

Adres ts3.pl

poty 9987

Public 7

Na razie będziemy siedzieć na public, potem będzie się myśleć dalej.

Tyle osób zagłosowało, ale tylko 3 mi napisały GZ. Jeżeli zagłosowaliście to równierz zagrajcie.