Ekipa S4League

Cześć szukasz ekipy do S4League ? Do zgłoś się do nas oferujemy Kanał TS ( Jeśli dostaniemy w konkursie Gildii mmorpg.org.pl) !

Jak ktoś chce do nas dojść pisać tutaj i dołączać do nas w zakładce gildie na mmorpg.org.pl ! Zapraszam !

Nazwa gildii: Polska Armia !

ja sie do was przyłącze i wspomogę was w konkursie

Z Polakami w S4? Ja podziękuje.

#1 Od bardzo dawna nie spotkałem Polaka, który był by na tyle dobry żeby mnie pokonać. (naprawdę zaczynam się obawiać, że czołówka polskiego S4 opuściła grę, ale za to z drugiej strony jestem teraz prawdopodobnie jednym z najlepszych polaków w grze :3)

#2 Polska społeczność S4 jest po prostu tragiczna. Nie dość, że grac nie potrafią, to na dodatek są dokładnym odzwierciedleniem stereotypowego "polaczka" aka "polacs", czyli po prostu hamy.

Grałem przez wakacjami i nawet cziterzy etc. problemów mi nie sprawiali, jeździłem jak chciałem. W 95% przypadkach byłem 1-szy. Nie wiem od czego to zależy, może kolega na górze miał poprostu pecha ;)

Tyle, że mi o cziterów nie chodzi, bo dla mnie też problemem nie są(zawsze można wyjść, prawda?), tylko o polską społeczność S4. Historia z wczoraj. Jakimś cudem w przeciwnym teamie byli sami Polacy, był to DM tylko na miecze,

a że moją główną bronią jest PS to wbijam. I co? Po 5 minutach zostałem nazwany laggerem, hakerem, cziterem, noobem itp. itd. Teraz pytanie dlaczego? Bo zaczeli przegrywać, a mecz skończyłem ze statami 83/9. Morał tej historii?

Polska społeczność S4 po prostu ssie. Aha i żeby nie było, najniższy rank jaki tam był to 32.

Tyle, że mi o cziterów nie chodzi, bo dla mnie też problemem nie są(zawsze można wyjść, prawda?), tylko o polską społeczność S4. Historia z wczoraj. Jakimś cudem w przeciwnym teamie byli sami Polacy, był to DM tylko na miecze,a że moją główną bronią jest PS to wbijam. I co? Po 5 minutach zostałem nazwany laggerem, hakerem, cziterem, noobem itp. itd. Teraz pytanie dlaczego? Bo zaczeli przegrywać, a mecz skończyłem ze statami 83/9. Morał tej historii?Polska społeczność S4 po prostu ssie. Aha i żeby nie było, najniższy rank jaki tam był to 32.

I tu cię zaskoczę. Gram z polakami, tylko, że tak to ujmę "nieoficjalnymi". Nie mają PL i gadają normalnie po angielsku. Nie spotkałem więcej niż 3 "Polaczków". I mają niezłe staty (73/2, DM na Old Moonie) Sam nie chcę się przechwalać, ale gram całkiem dobrze, tylko mam nietypowy styl (wbijam się na chama w tłum nabijam kilka killi i padam ;)). Są jeszcze dobrze grający Polacy w S4, wystarczy znaleźć. W razie jakbyś chciał pograć to pisz na gg.

Cześć szukasz ekipy do S4League ? Do zgłoś się do nas oferujemy Kanał TS ( Jeśli dostaniemy w konkursie Gildii mmorpg.org.pl) !

Jak ktoś chce do nas dojść pisać tutaj i dołączać do nas w zakładce gildie na mmorpg.org.pl ! Zapraszam !

Nazwa gildii: Polska Armia !