Witam poszukuję ekipy do gry SUN. Wiem że gra przekwitła lecz mnie nadal do niej ciągnie, jeśli ktoś bedzie chętny niech napisze. Osatecznie mogę zagrać (z jakąś ekipą) w coś innego, tylko dajcie znać.
POZDRAWIAM
Witam poszukuję ekipy do gry SUN. Wiem że gra przekwitła lecz mnie nadal do niej ciągnie, jeśli ktoś bedzie chętny niech napisze. Osatecznie mogę zagrać (z jakąś ekipą) w coś innego, tylko dajcie znać.
POZDRAWIAM
Jeśli byś chciał to my gramy w Cabala :
Gra w nią sporo polaków, ma dobrą grafike oraz świetną grywalność.
Jeśli byś chciał to my gramy w Cabala : Gra w nią sporo polaków, ma dobrą grafike oraz świetną grywalność.
Ta widziałem ankietę lecz w cabala gralem mam tam 138 ciekawa gra lecz tam można jednocześnie dobrze solo grac Więc odpada
Sprawdz na klippe Poszukaj ludzi z gildi Disciples kiedyś z nimi grałem jak kogos znajdziesz powiec ze gildi polecił Rysiek juz niegram ale jak czegos niewiesz lub sie zgubisz pewnie pomogą tylko jedna sprawa ( niepytaj o każdy quest a czytaj opis wiele da sie zrobic )
POZDRAWIAM