Ekipa Tales of Pirates

Witam mianowicie szukam jakiejś grupki osób to gry:

Tales of Pirates

Może być 1 lub 2 jak kto woli bo obie wersje dużo się nie różnią

Jeżeli będzie nas więcej, z wielką chęcią do TOP'a powrócę. Z tą grą mam bardzo miłe wspomnienia.

Ja z chcecia zagram niestety nie jestem zbyt doswiadczonym graczem poniewaz mialem tylko 30 lvl.Ale i tak moge zagrac ;P

Więc mamy już małą grupę , bardzo mnie to cieszy bowiem samemu jest dosyć nudno grać sam mam nie za wysoki lvl

więc zmiana wersji lub serwera nie jest dla mnie problemem.

Teraz może ustalimy jaki serwer ?? i wersja

Co do wersji mamy:

Tales of Pirates

Tales of Pirates II

Jeśli możecie to napiszcie kto kim będzie grał

Ja osobiście preferuje Voyagera

Myślę żeby zagrać w top'a 2. Ja Voyager badź Crus

Hmm... w ToP'a grałem jakieś półtora roku z drobnymi przerwami. Moje osiągnięcie to kilka charów z 61 lvlami i dość spora ilość kasy/eq. Nie wydałem ani grosza na IMPy - stąd taki mały lvl :P

Ta gra ma w sobie to coś co mi się podoba, a raczej podobało. Przestałem grać ponieważ bez IMPów dużo w tej grze nie zrobisz (np. na PVP bez gemów z IM nie masz szans) cena IMPów w grze stale rosła i dalsza gra traciła sens.

Nie wiem, może teraz to się zmieniło, dawno już nie grałem i chętnie spróbuję jeszcze raz.

Moje ulubione profesje to Crus/Sharpshooter.

Piszcie co i jak. Ja się dostosuję i pogramy :)

EDIT: Grałem na Cloud Sea, nick: 'słynny' DragonValor.

Heh, to były czasy^^

Jak coś to ja mam postać Na serwerze :Epic World pod serwer:Emerald Island

Nick:Tuzmen

Klasa:Voy

Lvl:40

Jak mamy zacząć grać, to grajmy od 0. Bo bez sensu że jeden na już 40 lvl a drugi od nowa zaczyna.

Spokojnie ale ja was podexpie Voy to dosyć silna postać i w tym jest problem bo ja gram niecałe 2 dni .

I w grze za zropienie podstawowych zadań dostajesz kilka godzin podwójnego expa więc nie ma problemu.

(Ps. jak coś dzis niestety będę tylko do 20 ;/ . raczej tłumaczyć sie nie muszę

W takim razie ja odpadam. Jak mamy grać to wszyscy od początku. Więcej frajdy.

Jeśli chcesz to moge grac od nowa ale jeśli ci chodzi o wspólne expienie za każdym razem to to bedzie odpadać bo nie zawsze będzie się zgadać na daną godzinę .

Co do profesji każdy z nas raczej będzie grał kim innym bo granie w trzech tą sama profesją trochę mija się z celem no chyba że wszystkim przypasuje ta klasa.

Voyagerem najszybciej się expi ale później zwalnia z lvl bo bez party ciężko a Voy mam mało defa.

Jak mamy grać to wszyscy od zera. Ja też założyłbym nowe konto. Ustalcie jaki serwer i itp.

PS. Ile teraz kosztuje 1 IMP ?

Jak ja grałem to ceny zaczynały się od 30k each(cheap) do 50k. Kończyłem grać - ceny sięgały nawet 120k za 1 IMP. Jedynym plusem było to, że itemki taniały ale wraz było to chore. Przy normalnej grze bez kupowania IMPów na zarobienie 100k potrzeba sporo czasu...

@Samael

Voya możesz robić pod tanka. Spotykałem takie hybrydy i było to nawet dość dobre rozwiązanie jeśli masz IMPy lub dużo kasy ^^

Co do serwera wszystko podałem wyżej.

Jeśli chodzi o impa to co do cen nie jestem pewien bo nie kupowałem ale wiem że jednego dostajesz za darmo na początku gry.

Co do zarabiania kasy nie zgodzę się ponieważ 100k Voyagerem zarabiasz od 30 min do godziny na 40 lvl

Ps. Jak wcześniej wspominałem dzis niestety siedzę jedynie do 20 ze względu że jestem na laptopie a mam jeszcze siostre ...

Można robic pod tanka ale dmg jest o wiele słabszy

Heh... grałem ze 2 lata temu i wtedy na prawdę ciężko było ^^

Na czym zarabiasz kasę?

ToP czy ToP II ?

Top 2 i zarabiam kase na smuglerach

Aktualnie expie kumpla bo dzis raczej z wami nie pogram i ma juz 25 lvl nie używając x2 expa

Aha, czyli stary 'dobry' sposób Voya... heh nieźle.

Robię konto i zaczynam ściągać grę. Pogramy jutro ^^

Więc dajcie jeszcze znać co z tymi postaciami bo ja jak cos moge dobić jutro 41, dać wam mentora

I dzięki temu dostaniecie kilka przydatnych rzeczy i exp pójdzie szybciej.

Witam mianowicie szukam jakiejś grupki osób to gry:

Tales of Pirates

Może być 1 lub 2 jak kto woli bo obie wersje dużo się nie różnią