Ekipa Wonderking EU

Szukam ludzi do wonderkinga tego od bigpointa. Zamierzam grać archerem jakiś rok temu grałem miałem 61lvl ale dostałem bana bo niby używałem cheatów bo wprowadzili jakiś update i nie mieli zamiaru nic z tym zrobić. Istnieje jakaś polska gildia??

gralem tam chwile, pisalem nawet na forum tam . o polakach malo slychac a co dopiero PL gildi;/

To ja też jestem chętny :)

Ja też jestem chętny ;) Ale najwcześniej mogę zacząć grać w Sobotę ;(

Szczerze ta gra nie ma popularności wśród polaków więc raczej odpadam(jeżeli w ciągu kilku dnu zebrało by się pare osób gdzieś 4-5 to ewentualnie można zacząć wspólna przygodę), jednakże teraz zachęcam do gry w elsword DE. Istnieje polska gildia (moja) 2 członków liczy ;p

PS. Zacznijcie grać w elsworda!! bo gra mnie już nudzi ciągle to samo ^^ nie można pogadać z nikim bo same niemce ;p. Warto zacząć grać jak się już wkręci na serio... ^^

Szczerze ta gra nie ma popularności wśród polaków więc raczej odpadam(jeżeli w ciągu kilku dnu zebrało by się pare osób gdzieś 4-5 to ewentualnie można zacząć wspólna przygodę), jednakże teraz zachęcam do gry w elsword DE. Istnieje polska gildia (moja) 2 członków liczy ;pPS. Zacznijcie grać w elsworda!! bo gra mnie już nudzi ciągle to samo ^^ nie można pogadać z nikim bo same niemce ;p. Warto zacząć grać jak się już wkręci na serio... ^^

Jak wyjdzie jakiś patch zangielszczający to ok, ale po niemiecku - never.

A ja się pisze na wonderkinga. Mam wizarda na chyba 33lvl. Przestałem grać bo samemu jakoś nudno.

Jak wyjdzie jakiś patch zangielszczający to ok, ale po niemiecku - never.A ja się pisze na wonderkinga. Mam wizarda na chyba 33lvl. Przestałem grać bo samemu jakoś nudno.

Widzę że twój post tylko utwierdza moje przekonanie że gra w Polsce w ogóle popularności nie ma ^^. Ponieważ angielski client jest już dostępny od kilku miesięcy. Propozycja nadal aktualna do ekipy wonderkinga tylko trzeba się zgadać kto będzie grał.

Gram w Wonderking moj nick to Skyline143, polska gildia jest pod nazwa PolishVodka. Zapraszam!!!

ja chętnie zagram. W sumie to wczoraj założyłem postać - rogue :) mój nick w grze GregorPL.

Pozdrawiam.

Pozwoliłem sobie zrobić spis graczy których na razie widzę zgłoszonych

Forum: Sky in Game: Skyline143

Forum: Gregor in Game: GregorPL

Forum: Gilgamesh in Game: Hirine

Forum: Dwarfar in Game: Ratline

Widzę że twój post tylko utwierdza moje przekonanie że gra w Polsce w ogóle popularności nie ma ^^. Ponieważ angielski client jest już dostępny od kilku miesięcy. Propozycja nadal aktualna do ekipy wonderkinga tylko trzeba się zgadać kto będzie grał.

No to trzeba było tak od razu.

Podałbyś mi link do głównej.

skoro jednak widze ze bedzie z kim grac to powroce na wk i pogram sobie spowrotem ninja :P jakby cos IGN: Buszok

Ja też gram, jakby co mój IGN : DeadlyJake, 45 knight.

A moze przejdziecie na maestie ;p ;) tez od bigpointa bardzo ciekawa gra;) Fajne pvp duzo armorow lvli ladna grafika nie cukierkowa;) POlskie gildie sa wlasnie mamy 1 najlepsza polska gildia na pectusie Gramy niebiescy ;) jak ktos by sie skusil to zapraszam;)) serdecznie

Tez sie piszę na Wonderking, nick w grze na 99% to YoshiPL, kleryk albo coś w ten deseń.

Edit: Pisać na GG 6766814

Edit 2: Niestety nick YoshiPL jest juz zajety (o.o), dodawać mnie pod nickiem PolskiYoshi

Szukam ludzi do wonderkinga tego od bigpointa. Zamierzam grać archerem jakiś rok temu grałem miałem 61lvl ale dostałem bana bo niby używałem cheatów bo wprowadzili jakiś update i nie mieli zamiaru nic z tym zrobić. Istnieje jakaś polska gildia??