Tak jak w temacie szukam ekipy do wowa na prywatny serwer ToD
Ja już za czołem grac Jak coś
Tak jak w temacie szukam ekipy do wowa na prywatny serwer ToD
Ja już za czołem grac Jak coś
no to czołem
Nie wiem czy wiesz ale prywatne serwery są nie legalne, a ty w dodatku promujesz je. Czołem!
Nie wiem czy wiesz ale prywatne serwery są nie legalne, a ty w dodatku promujesz je. Czołem!
Nie wiem czy wiesz ale na tym forum nie jest zabronione promowanie serwerów prywatnych, a jak byś poczytał więcej tematów to byś znalazł jak inne osoby zbierały ekipy na serwery
Jakoś było 100000 takich tematów i nikt nie narzekał.
Ile osób już liczy ekipa ?
Frakcja ? Alluchy czy Hordziaki ?
ja moge grac moge mam 57 ally i 74 horda:P
moze podasz link do servera ?
a i na jakim dodatku gramy lich king czy burning crusade bo sa 2 servery ?
Nie wiem czy wiesz ale prywatne serwery są nie legalne, a ty w dodatku promujesz je. Czołem!Brawo mistrzu , skąd masz takie informacje? Myślisz że Blizzard nie zamknąłby tych serwerów? Blizzard pozwala na prywatne serwery pod warunkiem , że osoby zakładające ten serwer nie czerpią z tego korzyści materialnych
Lich King: www.theatreofdreams.pl . Chiales linka to prosze:)
HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA. aha. Nie wiem czy wiesz ale prywatne serwery sa legalne, blizzard pozwala na ich dzialanie poniewaz po grze na privach wiele osob przezuca sie na Globala. Nawet na ToD'zie jest napisane na dole strony ze Blizzard pozwala na dzialanie serwera.
a jaki jest rate na serwerze i przede wszystkim jak z bugami ? dużo, mało ?
mam doswiadczenie w prywach WoWa. Musze stwierdzic ze ten serwer ma naprawde ambicje byc najlepszym polskim serwerem. Gralem tu na sunwelu na jargames i musze stwierdzic ze ToD bije ich na leb. Nie ma zadnych badziewi zwanych dotacjami. Kazdy ma rowne prawa. Nie ma tak ze ten kto ma pieniazki kupi sobie mounty itp a tego co nie stac musi poprostu samemu na nie pracowac. Co do bugow. Jest sporo ale to wada kazdych serwerow prywatnych jednak jest ich duzo mniej niz na sunwellu. Co do populacji: mniejsza niz an sunwellu jednakze: na sunwellu gra praktycznie najwiecej nerdow bo premka i jazda. 0 frajdy z gry. Co do experiance: x1. NA sunwellu z premka x6 masz. Tutaj an x1 bez problemu 80tka tam x3 bez premki ciezko jest. W storm peaks nie dziala wiekszosc questow. 0 przyjemnosci z expienia. Jednak nie reklamuje wybor nalezy do Ciebie. Ja bardziej polecam ToDa. Stoimy na polowie ulduaru druga polowa juz niebawem wiec spodziewaj sie przez ten okres wiekszych DC lagow kazdy serwer przez to przechodzi:) wystarczy cierpliwosc:)
Ja gram na ToD'zie. Jest to bardzo dobry server, prawie wszystko działa poprawnie ( w tym questy - przynajmniej w hordzie ). Cały czas pracują nad naprawianiem bugów, nie ma lagów ( przynajmniej ja nie mam ). Jest także dość zaludniony i nie ma IS. Donacje są możliwe, ale nie konieczne i nic nie dają. Bardzo przyjemnie się gra, zwłaszcza jak znajdzie się odpowiednią dla siebie gildię. Polecam!
HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA. aha. Nie wiem czy wiesz ale prywatne serwery sa legalne, blizzard pozwala na ich dzialanie poniewaz po grze na privach wiele osob przezuca sie na Globala. Nawet na ToD'zie jest napisane na dole strony ze Blizzard pozwala na dzialanie serwera.
Hahaha tak blizzard pozwala na dzialanie pirackich serverow! Gdzie ty masz mozg czlowieku? Na dole strony nie ma nic o tym ze blizzard pozwala tylko ze wow nalezy do blizzarda i wszelkie prawa zastrzezone.
ooo jeśli tak piszecie to z chęcią pogram na ToD'zie for the hord
Prywatne serwery WOW są jak najbardziej legalne pod warunkiem że gra na nich nie wymaga uiszczania opłat
jak coś piszcie do mnie mój nick to Meiton Horda jak coś, Gram w Godzinach nocnych bądź rannych
ja tez zagram jak mi sie pobierze WoW