Ekipa Z mmorpg.(MINECRAFT)

A więc zbieram ekipę na zbudowanie czegoś wspólnie w minecrafcie,jak na razie proponuje jakieś duże miasto.

Zbieram ekipę 5-6 osobową więc jak na razie w skład wchodzą.

SKŁAD

-Mrozur

-Uliquiorra

-Cwieq(Scrooman)

ps.Potrzebujemy hostera z dobrym łączem i opanowanym minecraftem.

Kontakt ze mną :5334043(gg)

Jeżeli macie Panowie/Panie problemy z wersja minecrafta polecam ten client http://torrenty.org/torrent/530091 macie w nim wersje minecrafta z wbudowanym updaterem po prostu klikacie ,,Force Update" i cieszycie się najnowsza dostępna wersja gry.Niestety na stronie która podałem wymagana jest rejestracja(płatna).

Ja się zgłaszam. Ja mam Minecrafta w małym palcu, ale dobrego łącza to chyba nie za bardzo :/

Nick: Scrooman

Okej to już mamy trzy osoby.

Brakuje około 2 i hostera.

Ale wiesz co i jak z serwerem zrobić?? A co do łączą to ja mam 2mb/s to nie wiem czy to mało, ale też 3 domowników, którzy z neta korzystają.

mam swój własny server ale prywatny z moimi kumplami tu z wami chciałbym stworzyć coś osobnego podkreślam ze nie bede hostował tym razem wiec szukamy kogos z dobrym łączem

mod_ico.png
Warn za łamanie pkt 7.3 Regulaminu - Kubox

Ja mogę,ale mam piracką.

Też mogę pograć

No to brakuje nam tylko hostera

http://torrenty.org/torrent/515658 jakby ktoś się z tym pobawił, byłoby super.

Też z chęcią dołączę do ekipy mam neta 10 MB/s ale dzielonego na 2 kompy więc nie za bardzo mogę hostować.

Też z chęcią dołączę do ekipy mam neta 10 MB/s ale dzielonego na 2 kompy więc nie za bardzo mogę hostować.

No 5 mb/s nie wystarczy na 5-6 osób??

Pisze się do ekipy mam średniego neta bo 10 MB/s dzielone na 2 kompy

Też się piszę, mam 25/10 MB (ale radio ogranicza mi ściąganie więc tylko 10/10)

Mój serwer spokojnie dźwigał 16 osób kiedy jeszcze non-premiumy były możliwe

Iraasta byłbyś chętny do hostowania?

Ja też chętnie dołączę do ekipy :) Znajdzie się miejsce dla mnie jeszcze :D?

Możesz i zdążyłeś bo to było ostatnie miejsce.

Oficjalnie zamykam już rekrutacje do ekipy ^.^

Oprócz dobrego łącza, trzeba mieć jeszcze mocniejszy komputer (Iraaste pomijam). P.S. Też z chęcią dołączę, tylko jaki minecraft: alpha, beta, konto premium czy pirat...

Ja mam pirata i większość chyba też

Dołączam się do epiki(jeśli jeszcze można).