Ekipa z mojej ankiety - RIFT 56% głosów

Witam,

Wczoraj postawiłem mala ankietę z lista gier. Wygrał oczywiście RIFT który otrzymał 10 waszych głosów. Osoby które głosowały zapraszam do tematu tutaj lub od razu na kanał ts3 podany w mojej sygnaturze.

( Formoza > ≡ Nasze MMO ≡ > RIFT - ekipa z mmorpg.org ( Bloodrion ) ) FORMOZA lokacja.

Az dziwne... Gram, gram i mi się nie nudzi, nawet solo a co dopiero w pt :)

Wracając do tematu : Dziś na ts3 było 5 osób z mmorpg.org. Pogadaliśmy i wystartowaliśmy z rozgrywką ale na chwile bo każdy ma swoje sprawy do załatwienia. Zapraszam resztę teraz lub wieczorkiem :)

Planowane wznowienie gry : Dziś wieczór.

Wymogi : brak, po prostu chęci do grania.

Pozdrawiam Qeshua

gracie jeszcze? bo co wejde na tsa to 1 osoba ?: / a chetnie bym z kims pogral :<

ja gram ale na Volan a transferów na bloodirion nie ma

Też z chęcią zacząłbym w ekipie grać, bo samemu kompletnie mi się nie chce.

Witam,

Wczoraj postawiłem mala ankietę z lista gier. Wygrał oczywiście RIFT który otrzymał 10 waszych głosów. Osoby które głosowały zapraszam do tematu tutaj lub od razu na kanał ts3 podany w mojej sygnaturze.

( Formoza > ≡ Nasze MMO ≡ > RIFT - ekipa z mmorpg.org ( Bloodrion ) ) FORMOZA lokacja.

Az dziwne... Gram, gram i mi się nie nudzi, nawet solo a co dopiero w pt :)

Wracając do tematu : Dziś na ts3 było 5 osób z mmorpg.org. Pogadaliśmy i wystartowaliśmy z rozgrywką ale na chwile bo każdy ma swoje sprawy do załatwienia. Zapraszam resztę teraz lub wieczorkiem :)

Planowane wznowienie gry : Dziś wieczór.

Wymogi : brak, po prostu chęci do grania.

Pozdrawiam Qeshua