Ekipa z propozycjami

To samo co w ankiecie. Zbieram ludzi, którzy chcieliby pograć w te gry. Możecie też podać własne propozycje. (Chętny mógłby także utworzyć TS'a)

może bu tak w Grand Chase pograć jak jest dobra ekipa to gra się ZAJ!@#$% :D

pod odpowiedzią World Of WarCraft: Cataclysm masz na myśli Globala czy Priv?

Priv'y - mam już jednego prawie 0 bugów (!). Ale jeżeli chcesz to mogę kasę wykombinować no i ... :D

ja jestem za grnad chase

Opowiec coś więcej o tym priv WoW'a

OpowieC? Opowiedz...

Ja pier**le tak cie to boli?

@Mydas ja będę next time apelował do modów i adminów o warna dla Cb... Przeginasz najpierw polecasz sapera jak ktoś szuka MMO a teraz napinasz i offtopujesz.

Peace.

@Topic

moge spróbować w Grand Chase i polecam Champions Online zrobili F2P i w party z voicem robi się miazge :).

W champions grałem.

Co do priva, oto stronka: Click!

"Priv'y - mam już jednego prawie 0 bugów (!)" . A więc tak jestś bardzo śmiesznym człowiekiem lub nieogarnietym w sprawach privow... Po 1 privy z Woltk sa zbugowane a ty tutaj wyskakujesz o cata gdzie 80 % nie działa i jak narazie nie ma żadnego priva pod CATA gdzie "Prawie wszystko działa" no chyba że ty lubisz grać na grze która tak naprawde nie działa :) . Co do innych tytułów jeste jak najbardziej chętny:)

Brono dzieciaczku :) leć szybciutko do pana Moda na skarge:) Przy okazji strzel mu loda i liż mu dupe. I myślisz że co bd płakał? Na co jeszcze czekasz ? Podlisz się modowi.

warn_ico.png
Ban 24 h + dwa poziomy w drabince warnow. - Dzz'

@UP Mydas trochę przesadzasz bo to forum jest od gier a nie np polecam sapera ja śledzę twoja działalność pilnie od wczoraj i twierdze że trzeba ci dać Bana na IP ;) (Jeżeli takowy istnieje) i także zauważmy to że obrażasz osoby z forum.

@Topic

Ja chętnie bym pograł w Grand Chase

@ Titan92

Nie wierzysz? Nie chodzi mi o T10 itp. lecz podstawy do grania. Rozumiesz chyba, że nie będzie tam 100% instancji oskryptowanych ?

Ja bardzo dobrze rozumiem bo gralem w wow'a 4 lata ( global i privy) . Lecz twój tekst Prawie działający mnie powalił jest żałosny i śmieszny ;] . A do twojej wiadomości t10 itp jest na Woltk ( widać twoją wiedze na temat tej gry;)

Sorrki za podwójnego posta lecz :

Człowieku na serverach prywatnych WOLTK nie ma działajacych Instancji nawet w 50% ponieważ zawsze jest tak iż ma za duzy dmg lub jest kukła ;] . Więc ja nie wiem o czym ty tutaj marzysz ;p Co to privow cata ... One możliwe że za 10 lat bd sprawne jak woltk servy sa już spory czas a dalej bugniete ^^

Nie rozumiem Cię ..... chodzi mi o to, że tylko rzeczy to EXPIENIA są, a sety, tiery (nawet z WotLK) są jeszcze niedopracowane. Poza tym nie wymądrzaj się, bo gram w tą grę dłużej od Ciebie.

grałem przed chwilą 2h w champions online nie rozumiem czemu to było P2P wgl. tego nie rozumiem odradzam gre : )

więc dołączam się do Grand Chase

Więc jak grasz dłużej nie wypisuj pierdoł ;) A pozatym pomyśl troszeczkę po jakiego ch**a ktoś ma grac jak sety z woltk sa nie dopracowane jesteś naprawdę bardzo śmiesznym człowieczkiem chcesz miec cata zapłac graj na oficjalu a nie wypisujesz bzdury w których bardziej sie pogrążasz ...

Piszę się na Grand Chase :)

Wiek 17, możliwy TS lub Skype

GG : 7692753