Szukam ekipy do DDO na serwerze Cannith, najlepiej na niskim poziomie, ponieważ dopiero zaczynam nowym charem i jestem w początkowej wiosce.
Ekipa
Siema. Chętnie zagram, ale czy mógłbyś powiedzieć jakie są ograniczenia dla konta free, bo nie mam zamiaru inwestować w to pieniędzy ;'], wystarczy za czas temu poświęcę.
Siema. Chętnie zagram, ale czy mógłbyś powiedzieć jakie są ograniczenia dla konta free, bo nie mam zamiaru inwestować w to pieniędzy ;'], wystarczy za czas temu poświęcę.
bez wydawania kasy tak po ok. 14 lvlu (na 20) wymiekniesz, chyba że bedziesz jeszcze specjalnie dobijal favor, żeby kupic sobie quest packi
Dzięki za ostrzeżenie, bo już miałem ściągać.
Jednak zagrać do 15 lvl warto. Gram w to prawie rok i nie żałuje pieniędzy.
Jednak zagrać do 15 lvl warto. Gram w to prawie rok i nie żałuje pieniędzy.
Co do tego musze sie zgodzic, gra jednak ma ten swoj klimat ktorego dzisiaj brakuje w wiekszosci mmo, bardzo przyjemnie sie gra, wbudowany komunikator glosowy. No a turbinki to mozna wymeczyc z tego favora, lub kupic, to nie kosztuje az tak duzo, a naprawde warto wydac pare groszy na taka gierke
Gra jest świetna. Tutaj naprawdę nie brakuje niczego. Wszystko jest przemyślane i można zobaczyć przynajmniej odrobinkę fabuły. Warto wydać kasę, oj warto.
No wszystko fajnie, tak jak koledzy wyżej możesz nabijać favor, ale to z czasem nudzi. Do tego 14-15 lvl nie wbijasz aż tak szybko, a te adventure packi z tego co widziałem nie są takie drogie. Ale wracając do tematu nadal szukam kogoś do stałego grania, który jest wciąż w Korthos Village lub dopiero co wyszedł, to może go dogonię.
Ja mogę zagrać, mam Paladyna i Sorcerera 1 lvl 5 rank, więc piszcie na gadu, chętnie pogram.
Ogarnijcie buildy na forach ponieważ samemu można schrzanić postać. Ja także może założę drugą postać. Mam odblokowaną opcję ,że gdy tworzę postać automatycznie ma 4 lvl
Ogarnijcie buildy na forach ponieważ samemu można schrzanić postać. Ja także może założę drugą postać. Mam odblokowaną opcję ,że gdy tworzę postać automatycznie ma 4 lvl

Zathaen się już do mnie odezwał, czekamy na następnym
no jezeli jest az tyle chetnych, to chyba tez sie przylacze.
ale zaczne dopiero od jutra, bo przypomnialo mi sie, ze z braku miejsca musialem niedawno odinstalowac, i trzeba bedzie pobrac jeszcze raz
A zostało ci jeszcze to coś "Resume download to Dungeons & Dragons" ? Bo ja musiałem zrobić to samo, ale kiedy wcześniej pobierałem zrobiłem stopa przy 83% i od tego momentu mi pobierało, więc poszło szybko.
Przed grą dokładnie zapoznajcie się z cechami rozgrywki, ogólną fizyką gry oraz sprawami odnośnie postaci. Czasami możecie gnać do np 10 lvl i czujecie się dobrze a na 11 już jest coś nie. Jest tak często gdy ludzie nie zapoznają się dobrze z postaciami oraz umiejętnościami, które są dla nich wymagane. Trzeba się mocno oczytać, żeby grało się miło.
ja już gram, nick oczywiście: Yamakazu
Yamakazu, Zathaen wy gracie w ogóle? Widzę nadal 2 lvl. Ktoś jeszcze z was gra? Jak tak to dajcie kontakt.
No ja dzisiaj grałem, ale mój laptop ma problemy pierwszy raz z DDO i mi sie przegrzewa podczas grania, ale wbije za chwile, wiec można się spotkać
a co do kontaktu, to GG: 12903854
Szukam ekipy do DDO na serwerze Cannith, najlepiej na niskim poziomie, ponieważ dopiero zaczynam nowym charem i jestem w początkowej wiosce.