Ekipa

Szukam ekipy do DDO na serwerze Cannith, najlepiej na niskim poziomie, ponieważ dopiero zaczynam nowym charem i jestem w początkowej wiosce.

Siema. Chętnie zagram, ale czy mógłbyś powiedzieć jakie są ograniczenia dla konta free, bo nie mam zamiaru inwestować w to pieniędzy ;'], wystarczy za czas temu poświęcę.

Siema. Chętnie zagram, ale czy mógłbyś powiedzieć jakie są ograniczenia dla konta free, bo nie mam zamiaru inwestować w to pieniędzy ;'], wystarczy za czas temu poświęcę.

bez wydawania kasy tak po ok. 14 lvlu (na 20) wymiekniesz, chyba że bedziesz jeszcze specjalnie dobijal favor, żeby kupic sobie quest packi :P

Dzięki za ostrzeżenie, bo już miałem ściągać.

Jednak zagrać do 15 lvl warto. Gram w to prawie rok i nie żałuje pieniędzy.

Jednak zagrać do 15 lvl warto. Gram w to prawie rok i nie żałuje pieniędzy.

Co do tego musze sie zgodzic, gra jednak ma ten swoj klimat ktorego dzisiaj brakuje w wiekszosci mmo, bardzo przyjemnie sie gra, wbudowany komunikator glosowy. No a turbinki to mozna wymeczyc z tego favora, lub kupic, to nie kosztuje az tak duzo, a naprawde warto wydac pare groszy na taka gierke :)

Gra jest świetna. Tutaj naprawdę nie brakuje niczego. Wszystko jest przemyślane i można zobaczyć przynajmniej odrobinkę fabuły. Warto wydać kasę, oj warto.

No wszystko fajnie, tak jak koledzy wyżej możesz nabijać favor, ale to z czasem nudzi. Do tego 14-15 lvl nie wbijasz aż tak szybko, a te adventure packi z tego co widziałem nie są takie drogie. Ale wracając do tematu nadal szukam kogoś do stałego grania, który jest wciąż w Korthos Village lub dopiero co wyszedł, to może go dogonię.

Ja mogę zagrać, mam Paladyna i Sorcerera 1 lvl 5 rank, więc piszcie na gadu, chętnie pogram.

Ogarnijcie buildy na forach ponieważ samemu można schrzanić postać. Ja także może założę drugą postać. Mam odblokowaną opcję ,że gdy tworzę postać automatycznie ma 4 lvl :P

Ogarnijcie buildy na forach ponieważ samemu można schrzanić postać. Ja także może założę drugą postać. Mam odblokowaną opcję ,że gdy tworzę postać automatycznie ma 4 lvl

its+not+fair.jpg

Zathaen się już do mnie odezwał, czekamy na następnym :)

no jezeli jest az tyle chetnych, to chyba tez sie przylacze. :)

ale zaczne dopiero od jutra, bo przypomnialo mi sie, ze z braku miejsca musialem niedawno odinstalowac, i trzeba bedzie pobrac jeszcze raz :P

A zostało ci jeszcze to coś "Resume download to Dungeons & Dragons" ? Bo ja musiałem zrobić to samo, ale kiedy wcześniej pobierałem zrobiłem stopa przy 83% i od tego momentu mi pobierało, więc poszło szybko.

Przed grą dokładnie zapoznajcie się z cechami rozgrywki, ogólną fizyką gry oraz sprawami odnośnie postaci. Czasami możecie gnać do np 10 lvl i czujecie się dobrze a na 11 już jest coś nie. Jest tak często gdy ludzie nie zapoznają się dobrze z postaciami oraz umiejętnościami, które są dla nich wymagane. Trzeba się mocno oczytać, żeby grało się miło.

ja już gram, nick oczywiście: Yamakazu

Yamakazu, Zathaen wy gracie w ogóle? Widzę nadal 2 lvl. Ktoś jeszcze z was gra? Jak tak to dajcie kontakt.

No ja dzisiaj grałem, ale mój laptop ma problemy pierwszy raz z DDO i mi sie przegrzewa podczas grania, ale wbije za chwile, wiec można się spotkać :P

a co do kontaktu, to GG: 12903854

Szukam ekipy do DDO na serwerze Cannith, najlepiej na niskim poziomie, ponieważ dopiero zaczynam nowym charem i jestem w początkowej wiosce.