Ekipa

Jeszcze tak to zrób sobie już konto jak chcesz jak najszybciej a Start Ekipy Jutro 20!!!!!!!!!!!

Warto zrobić kilka charow na przyszłość gdyby postać się znudziła.

Wystarczy szybko i sprawnie stawiać konta na gmailu. Dla 20lv warto :-]

No dziś ostatni dzień prażenia się na plaży =D jutro rano wyjazd i wieczorem będę w domu przy C9^.^

20lvl wbić to godzina roboty :P Konto już mam nawet 2 gdyż grałem w c9 na początku kiedy została wydana. Start ekipy można zrobić wcześniej chyba że ktoś nie może :)

Czekamy na Kolege Qeshua i Jutro godzina 20 Spotkanie Gildia i gramy!!! więc chcecie to możecie iść na miasto czy gdzieś Jutro Start !!!!!!

zacząć możecie juz. Nie widzę problemu :]

Jestem weteranem c9 wiec dzień straty to nie problem. Gra i tak ma stamine wiec czas gry jest ograniczony :]

Grajcie i bawcie się na moim ts3.

ps. Oj nie wiem czy w godzinę wbijesz 20lv.. No ale wiesz choćby nawet ci się to uda ale to nie zmieni faktu ze założenie nowego konta z gotowym 20lv potrwa max 3minuty :-]

Mam takie pytanie jak zalozyc to konto zeby od razu z 20 lvlem startowac?

Też prawda ja akurat wolę powoli expić :D Bardziej lubię chodzić na arenę ^^

Zapraszam na Tsa który widnieje w Sygnaturze Qeshua Kanal C9 Pomoge i wytlumacze

Witam :) dołączam się do ekipy :D

nick : J3Tears

class : hunter/ bulletshoter

Dobra zrobimy tak ja dziś o 20 zacznę Grę i pogram tak do 3 kto Jeśli ktoś chce dziś zrobić pt i razem zemną poexpić zapraszam o 20 na ts który widnieje w Sygnaturze Qeshua a Jutro o 20 Spotkanie odnośnie Gildii i dalszych planów Pozdrawiam Anfa

Słuchajcie się anfy to na tym dobrze wyjdziecie :-]

Jak wrócę to postawie juz konkretny temat z gildia i pelna rekrutacja.

@ajkillju

Wystarczy zwykle konto.

Po zalogowaniu mamy listę twoich postaci, po lewej u góry są 2 opcje, wybieramy ta niżej i zaczynamy z lv 20:-] plus cale eq niebieskie na lv 20.

@ac9312

fajnie ze zagrasz bulletem :]

Nie miałem przyjemności zmierzyć się z ta postacia:]

Ludziska ja jednak dziś odpocznę jeszcze a od jutra No Life więc jeśli chcecie to wbijcie i grajcie sobie Jutro już będzie cala ekipa i Gildia a teraz Anfa idzie na piwko Do Jutra Jutro No Life!!!!! ;]

Dołącze do Was raczej :D

speed? raczej? No way:-P na bank musisz dołączyć :]

Juz grupka jest a im więcej tym lepsze pvp będzie :]

Juz się doczekać nie mogę :-]

Juz nawet planuje turniej na arenie :] pamiętajcie ze kazda klasa jest równa sobie !

TIP dla was:

Upgarde eq #

Eq podbijamy za pomocą specjalnych run. Są 3 rodzaje: do broni, do armorow oraz do biżuterii. Maxymalne podbicie eq to +12 ! Bron zaczynamy palic od +6 zaś armory +5 a bizu od +4, no chyba ze coś się zmieniło.

Na początku nie warto robić ekwipunku, dopiero gdzieś tak od 51lv można spokojnie zacząć zabawe.

Teraz najważniejsze !

Wartość podbicia eq nie wpływa na pvp. Możemy mieć nawet cale eq +12 a przeciwnik będzie miał +0 i nie odczujemy różnicy. Jedynie możemy szukać eq danego koloru jak niebieskie czy błękitne z jak najlepszymi statami.

podsumowując; na pvp liczy się podstawa eq i nic więcej. + ekwipunku nie wpływa na walkę. Wiec po co jest plusowanie ? Do pve :]

Dziękuję za uwagę.

moje sugerowane nazwy gildi

FrostBite

BlazeFaungal

AdventureHunters

1kNeedles

i faworyt

ArmoredSaints

Ok wiec tak.

Myślę ze mamy dość nazw żeby wybrać ta jedyna.

Pozwoliłem sam wybrać 3 nazwy które wezmą udział w glosowaniu.

Oto one:

- ElitarnaFormoza

- Cannabis

- ArmoredSaints

Mi osobiście się podoba ArmoredSaints.

ArmoredSaints. Na pewno dołącze, gram fighterem. Gdzie i kiedy zbiórka, jakie ch, serwer eu ? :D

Zebranko na ts o 20!!! Serwer Eu

Jak coś ja będę miał micro dopiero po 15 gdyż nie mam zbytnio czasu żeby kupić. Jeszcze takie pytanie opłaca się brać ten 20lvl na start ? Niby lvl i eq na 20lvl jest lecz kasy brak a jak się stworzy od 0 postać to dostaję się strój z isu na 7dni jak sądzicie ?:P