Ekipa

Jak chcesz dostaniesz tam chyba z 3 itemki sprzedasz mi masz chyba z 5 tysi a potem sie dorobisz twoja decyzja a co do micro to spoko ale na ts badz przynajmiej żebys slyszal co ustalamy pozdrawiam ;]

ilu was obecnie gra ? i czy znajdzie sie jeszcze ewntualne miejsce jesli gra mi podejdzie ?

Oczywiście że się znajdzie miejsce Zapraszamy jak tylko gra podejdzie spotkanie na ts o 20

Aktułalny Skład Ekipy

AstaLost

DrJointerrr

Pyrci

AjKillJu

prohealer

Hitsugaya10

Zathard

SeRiver

J3Tears

speed097

Start 20!!!!!

Oczywiście że się znajdzie miejsce Zapraszamy jak tylko gra podejdzie spotkanie na ts o 20Aktułalny Skład EkipyAstaLostDrJointerrrPyrciAjKillJuprohealerHitsugaya10ZathardSeRiverJ3Tearsspeed097Start 20!!!!!

Ok Fajnie, tak wiec zacznę testować za około godzinkę, ale powiedz mi jaka klasa grac , tak aby być jak najbardziej przydatnym w klanie ?

Graj kim chcesz

Grałem tylko w bete i to nie za długo, więc raczej nic nie pamiętam. mam nadzieję, że ktoś mnie wtajemniczy jeśli będę miał problemy ;>

Nick: Sunrider

Klasa: jak wszystko rozgryze to będzie Shaman Taoist

na ts też będę.

Jak coś w grze mam nick VentiDrak

Grałem tylko w bete i to nie za długo, więc raczej nic nie pamiętam. mam nadzieję, że ktoś mnie wtajemniczy jeśli będę miał problemy ;>Nick: SunriderWiek: 18Klasa: jak wszystko rozgryze to będzie Shaman Taoistna ts też będę.

Pomożemy nie ma problemu zapraszamy na ts 20 Start

Temat do zamknięcia Dalej gramy ale jest już oficjalny temat o gildii szukać w Gildie/klany podrawiam

Witam wraz z kolega który wraca za tydzień wyjechał na wakacje postanowiliśmy wrócić do C9 ponieważ nowa klasa jump event i w nastepnym miesiącu nowy Kontynent więc jest po co wracać no ale jak wiadomo teraz sam gram to troszkę nudno i szukam osób do wspólnej gry TS3 mam proszę pisać nick pod tematem tsa podam na pw Oczywiście Serwer Eu

Pozdrawiam Anfa

IP TSA 31.6.70.185:5000 Zapraszamy 20 wszystkich na tsa kanal C9 spotkanie i zaczynamy gre