Ekipka Path of exile

Szukam ludzi do path of exile :) Najlepiej aby był mikro i wiek 15 + pisac w komentarzach :) I zaczynamy od nowa :)

Teraz Jestem ja i Asterek :)) Czekamy na ludzi do wtorku 13-08-2012 o godz 15 zaczynamy :)

ja moge pograc, skype : asterek69

od zaraz mozna zaczac:)

No to może i ja się skuszę.

podaj skype

Może się skusze jak zdobęde kluczyk

Jeśli skype, to ja podziękuję. No chyba, że przejdziecie na ts,vt etc.

nie ma problemu, ja moge przejsc na tsa,vt etc, masz serwer, kanal, na ktory ci nikt nie wbije?

No to mozna co innego :P

Czekamy na ludzi do wtorku 13-08-2012 o godz 15 zaczynamy

blad, jutro jest 14 :D

a4eveN jesli masz jakis serwer, kanal, to podaj ip do jutra do godziny 15:00, thx.

w sumie też mogę zagrać ;d

ts.yourspeak.pl:10000

Kanał. 25 pw: kat

Niestety, za 30 minut wychodze z domu i bede dopiero o 17;30, tak wiec dopiero o tej do was dolacze, chyba, ze na mnie poczekacie, albo w sumie sprobuje was dogonic z lvlem jak bedziecie offline :P

jak jest jeszcze miejsce też mogę zacząć z wami jak nie ma problemu

Miejsce zawsze jest, proponowałbym więc rozpoczęcie wieczorem, bo również teraz nie mam czasu. Powiedzmy godziny między 19-21

Mam 13 lat i niedawno zacząłem. Możecie mnie odrzucić, nie obrażę się.

No ja moge tez zagrac....mam ts jakby co

K przenosze Na Srode o godz 11 Jezeli wam pasuje :P

nie wiem czy wstane o 11, najwczesniej gdzies o 12 wstane, chetnie pogralbym w nocy, ale jesli wam nie pasuje, to szkoda :D

ts.yourspeak.pl:10000

Kanał. 25 pw: kat

o 11 mam zajęcia, koło 15, albo wieczorem by mi pasowało

Szukam ludzi do path of exile :) Najlepiej aby był mikro i wiek 15 + pisac w komentarzach :) I zaczynamy od nowa :)

Teraz Jestem ja i Asterek :)) Czekamy na ludzi do wtorku 13-08-2012 o godz 15 zaczynamy :)