Ekran miga po 5 minutach gry

Po 5 minutach od odpalenia byle jakiej gry, ekran miga i komputer zawisa... Ten problem pojawia się w każdej grze, i tylko w grach (jak nie włącze gry tylko wejde np. na neta wszystko jest ok).

Proszę o pomoc... ;-/

1. Zrób reinstalację sterowników i programu Direx-x.

2. Jeśli to nie pomoże- odpal program antywirusowy

3. Jeśli i to nie pomaga- reinstaluj system.

Jaką posiadasz kartę graficzną? Jeżeli to Radeon 9550 lub inne starsze wersje to stanowczo winna karty, wiem bo jestem posiadaczem tej karty i czytam dużo skarg na tą kartę i podobne problemy oni mają.

Zaistalowałem znowu Directx'a i stery do karty graficznej i dalej nie działa...

Mój komp:

NVIDIA GeForce 8600 GTS

2.34 GHz

2 GB RAM

SP 3

1. Zrób reinstalację sterowników i programu Direx-x.2. Jeśli to nie pomoże- odpal program antywirusowy3. Jeśli i to nie pomaga- reinstaluj system.

Co maja wirusy do karty g.?

Nie zmuszaj do formata nie znając przyczyny

Jaką posiadasz kartę graficzną? Jeżeli to Radeon 9550 lub inne starsze wersje to stanowczo winna karty, wiem bo jestem posiadaczem tej karty i czytam dużo skarg na tą kartę i podobne problemy oni mają.

own3d

Na 99,99% karta się przegrzewa,sprawdź czy radiator nie odpadł, lub wentylator się nie kręci, chyba ze thermal pady są już do niczego

Po 5 minutach od odpalenia byle jakiej gry, ekran miga i komputer zawisa... Ten problem pojawia się w każdej grze, i tylko w grach (jak nie włącze gry tylko wejde np. na neta wszystko jest ok).

Proszę o pomoc... ;-/