Ekstraklasa LoLa czyli filmy z League of Legends

Witajcie wczoraj wrzuciłem na youtube mój film wraz z komentarzem z gry w lola . Jeśli wypali może to być początek serii filmików o tematyce mniej lub bardziej z LoL związaną.

Tutaj link:

Napiszcie co mógłbym poprawić bądź czy w ogóle robić dalej tą serie.

Pozdrawiam :)

[edit1]

Nowy 2 odcinek Ekstraklasy

link:

/napisałem tez to w poscie ale pewnie by przepadło w temacie wiec wrzuciłem go tutaj i od teraz tak będę robić

[Edit 2]

W 3 odcinku pod koniec filmu jest minuta z czarnym obrazem. Najmocniej za to przepraszam, program źle odczytał ten urywek gry.

Dodaje przystepna liste odcinków :)

Lista Odcinków

1.

2.

3.

wszystko OK. tylko troche głośniej mikro...

Nie no... Przeglądając fansite lola widziałem ten sam temat :D A filmik jako tako fajny. Czekam na więcej!

Gadaj głośniej pls

A tak poza tym to spoko i przyda mi sie bo jestem newbie w LoLu

Tak,tak głośniej mikrofon bo ledwo co słychać. Właśnie na takie coś czekałem, szukałem na YT ale nie mogłem znaleźć :) Dzięki odemnie.

Mi się podoba! Czekam na więcej!

W końcu jakiś normalny głos. Kręć śmiało.

Chętnie zasubskrybuje twój kanał jeżeli będziesz robił więcej tego typu filmików. Wiadomo ,że raczej nie możemy wymagać od ciebie w każdym filmiku nowej postaci ale postaraj się nie skupiać tylko np na Morganie. Aha i czemu Ekstraklasa?

Osoby które zagłosowały na nie miały problem z mamami - popchneła łokciem i niechcący kliknął nie :'(. Mogli by napisać powód.

Kontynuuj, super ci to wychodzi.

W końcu jakiś normalny głos. Kręć śmiało.

To co na tym forum jest rzadkością ;)

Za cicho ale dobrze się ogląda. Lepsze to niż gadanina na vencie sepleniących ludzi, którzy co chwile klną. Ciekaw jestem czy by wypaliło takie coś : siedzisz na respie i komentujesz "wyczyny" aliasów (wiadomo, że to nieopłacalne bo dostaniecie baty ;d )

Bardzo dobre podpowiedzi ,wszystko ładnie i fajnie ! Trzymaj tak dalej

Fajnie się ogląda, mam nadzieje ze nie będzie to słomiany zapał jak u niektórych użytkowników tego forum. :)

Czekam z niecierpliwością na więcej.

Nowy odcinek :)

2!

Poprawiłem:

Jakość Filmu ( brak czarnego obramowania ) innymi słowy full HD :D !

Glos ( głośniej )

Dziękuje za komentarze, subskrypcje i taki odzew na moj film :) saga będzie kontynuowana !

Mam prośbę :)Subskrybujcie kanał to moze w przyszłości bede mógł wrzucać dluzsze filmy jesli jakaś liczba tych widzów się uzbiera i ogólnie większa motywacja.

Wiecej dowiecie się już z samego filmu pozdrawiam :)

link :

Aż pokusiłeś mnie do gry tym Fiddlestickiem :P Nagrywaj, nagrywaj fajne filmiki.

Dziękuje :)

Zapraszam do oglądania i dodawania feedback'u

Pamiętajcie o subskrypcji :)

Pozdrawiam kolejny raz :)

Nowy odcinek :) już 3!

Tym razem na tapecie jungler, jaki?

Tego dowiecie się tylko oglądając nowy odcinek Ekstraklasy

Zacząłeś gadać głośniej i od razu milej się ogląda.Masz bardzo miły głos aż fajnie go słuchać.Można się czegoś dowiedzieć.Rób tak dalej

Wszelkie pytania itd :) prosze już w głównym temacie na polskim forum lola :)

tutaj link: http://leagueoflegends.pl/forum/showthread.php?tid=15820&pid=254977#pid254977

4 odcinek:

Zapraszam i przepraszam że nie będę miał czasu na odpowiedzi na tym forum ,

pozdrawiam

Witajcie wczoraj wrzuciłem na youtube mój film wraz z komentarzem z gry w lola . Jeśli wypali może to być początek serii filmików o tematyce mniej lub bardziej z LoL związaną.

Tutaj link:

Napiszcie co mógłbym poprawić bądź czy w ogóle robić dalej tą serie.

Pozdrawiam :)

[edit1]

Nowy 2 odcinek Ekstraklasy

link:

/napisałem tez to w poscie ale pewnie by przepadło w temacie wiec wrzuciłem go tutaj i od teraz tak będę robić

[Edit 2]

W 3 odcinku pod koniec filmu jest minuta z czarnym obrazem. Najmocniej za to przepraszam, program źle odczytał ten urywek gry.

Dodaje przystepna liste odcinków :)

Lista Odcinków

1.

2.

3.