Ekstraklasa LoLa (Sakuloss) - reaktywacja :D

lolpl_zps77745eb2.jpg

Mój kanał stary opuściłem z 1,5 roku temu, teraz wracam, może część osób mnie stąd kojarzy bo miedzy innymi tutaj na początku reklamowałem kanalik.

Nagrywam poradniki - ekstraklasy, luźne gry, oraz jakieś krótkie urywki na temat ciekawych sytuacji z gry. Proszę o feedback.

:)

ODCINEK INFORMACYJNY

Lista Odcinków Ekstraklasy League of Legends sezon 3

Jarvan IV S03E01.

Annie S03E02.

Akali S03E03.

Fiddlesticks S03E04.

[NEW]

Lista Vine (LoL) od tej lepszej strony!

LAGS sry

Wards

Mr Yi OP

[NEW]

Całkiem fajnie nagrane i sporo mozna sie nauczyc polecam ;)

Czy ja wiem , po paru minutach stwierdzam ze nic szczegolnego sie nie naucze. Popelniasz sporo błędów.

Czy ja wiem , po paru minutach stwierdzam ze nic szczegolnego sie nie naucze. Popelniasz sporo błędów.

przepraszam bardzo możesz sprecyzować te sporo, nie ze złośliwości ale z ciekawości się pytam

co do tych rad .. może być

Tak z brzegu? Annie i ciągłe autoattackowanie turretu. Jeszcze jak do Nautilusa nie mógł dobiec jak Nocturne z nim walczył, tak już mógł gonić w kierunku sojusznika jak pojawił się Varus - miniony i tak spushowałyby wieżę, a może udałoby się zaskoczyć przeciwnika. Ale to nie jest chyba jakiś wyjątkowo duży błąd, a filmik ogólnie fajny.

Piszesz tak w kazdym temacie o lolu, albo jestes tak wybitnym graczem, albo tak bardzo piecze Cie d*pa.

Sprecyzuj gdzie popełnia błąd, bądź co robi źle, miast tylko negować.

Dopiero co wróciłem do gry po 1,5 roku przerwy, te filmy maja mi pomoc także taka krytyka jest wskazana bo wiem, że jakimś prosem nie jestem.

Aktualnie będę walczył o awans do platyny i to tyle co do mojego poziomu gry.

Kilku moich starych widzów jest w diamond od 5 do 1 i pytam ich co budować i jak grać, bo wiadomo poszli do przodu, takze mam nadzieje nadrobić zaległości

i stać się lepszym graczem niż kiedyś byłem.

Teraz kleje odcinek o Fiddle support. :)

te filmy maja mi pomoc także taka krytyka jest wskazana bo wiem, że jakimś prosem nie jestem.

No niby fajnie, ale dlaczego ma ans uczyć ktoś, kto sam potrzebuje nauki? To tak jak by średni uczeń liceum który zdaje na tróje, zabawiał się w nauczyciela. Jak ktoś będzie chciał się czegoś nauczyć, to poogląda streamerów, ogólnie inicjatywa fajna, ale najpierw dobij skilla, a potem zabieraj się za coś takiego, pozdro :)

No nie kazdy jest w platynie +, także resztę zapraszam.

Seria do platyny więc powolutku, juz prawie w moich rękach. :)

No niby fajnie, ale dlaczego ma ans uczyć ktoś, kto sam potrzebuje nauki? To tak jak by średni uczeń liceum który zdaje na tróje, zabawiał się w nauczyciela. Jak ktoś będzie chciał się czegoś nauczyć, to poogląda streamerów, ogólnie inicjatywa fajna, ale najpierw dobij skilla, a potem zabieraj się za coś takiego, pozdro

Głupi argument. Czy student, który sam pobiera nauki, nie moze douczac kogos, kto chodzi do szkoly? Moze i tak wlasnie robi, przechadzajac sie w centrum miasta, znajdziesz multum ogloszen odnosnie udzielanie korepetycji.

Kazdy sie uczy na poszczegolnych etapach gry zdobywamy coraz to nowa wiece, ktora owocuje w grze.

Skoro chłopak jest o te 500 elo wyzej od Ciebie, najwyrazniej musi coś tam umieć, więc będziesz w stanie co nieco z tego wyciagnac.

Moze powiedz co robi zle, lub co moglby zrobic lepiej.

Zazwyczaj nie udzielam sie w takich tematach, ale po prostu zazdrosc sie tu wylewa.

No nie kazdy jest w platynie +, także resztę zapraszam.Seria do platyny więc powolutku, juz prawie w moich rękach.

O tym właśnie piszę. (:

A ja rozumiem po trochę ten zarzut. Uczenie się od kogoś z goldem (czy tam platyną, jeśli mu się uda [i czego mu życzę]) jest o tyle ryzykowne, że jeśli sam robi coś źle to przekaże złe nawyki innym graczom.

Imho, jeżeli chcesz się piąć do góry, nie możesz na początku grać tak jak na LCS, tam mogą polegać na sojusznikach, Ty w soloQ nie możesz, bo gdy inne linie przegrają, to pociągną Cie na dno razem ze sobą.

Na niższym elo trzeba grać z jajami i pomagać innym graczom. :)

Tak samo build dobry w diamond, może się za długo rozkręcać w gold i po prostu przegrasz grę, nie ze swojej winy.

W miarę mojego postępu będą się pojawiać lepsze materiały, na pewno dodam jeszcze jeden odcinek o Akali bo, podciągnąłem się w grze nią. :P

Wystarczy zobaczyć komentarze pod filmami, nikt mnie z lepszych graczy raczej nie jedzie ze błędy, a wypisuje konskruktywnie co mogłem zagrać lepiej, gdzie popełniłem błąd.

Najnowszy film o fiddle support:

Na tym filmie są dobre akcje, gramy na same platyny bo Tomalek,

nie dawno wdrapał się do Platin V i już dziś prawdopodobnie czeka go awans do Platin III. :)

Dzięki niemu tak nam miło dobiera graczy. Diamond 5 też się trafiają.

Jest i platyna, gry opublikuje w ostatniej mielismy 2 x Diamond 5 u przeciwnika. :P

Sakuplatyna5_zpse2a1b206.jpg

Jedna z gier w walce o platyne, mr yi był z Diamond 5, reszty nie pamiętam!

Aktualnie mam 45 pkt i platyne 5 dalej, mało czasu na gre w ostatnich dniach. :)

Gra gwarantujaca awans do platyny:

piszcie co myslicie! :)

Jakiego championa w ekstraklasie lola?

Są 3 wybory na następny odcinek. :D

Wszystkie pojawią się w swoim czasie, ale mam dylemat, więc proszę o pomoc Ciebie majster. :D

Ankieta pod adresem:

http://strawpoll.me/364682

Nowy film o lux, zapraszam wszystkich, bo kanał znowu w chodzi w jasną stronę aktywności. :D

lolpl_zps77745eb2.jpg

Mój kanał stary opuściłem z 1,5 roku temu, teraz wracam, może część osób mnie stąd kojarzy bo miedzy innymi tutaj na początku reklamowałem kanalik.

Nagrywam poradniki - ekstraklasy, luźne gry, oraz jakieś krótkie urywki na temat ciekawych sytuacji z gry. Proszę o feedback.

:)

ODCINEK INFORMACYJNY

Lista Odcinków Ekstraklasy League of Legends sezon 3

Jarvan IV S03E01.

Annie S03E02.

Akali S03E03.

Fiddlesticks S03E04.

[NEW]

Lista Vine (LoL) od tej lepszej strony!

LAGS sry

Wards

Mr Yi OP