Ekstraklasa

A co wy na derby Łodzi ? ŁKS czy Widzew ? Moim zdaniem ŁKS ma małe szanse, a poza tym jestem za Widzewem, więc mam nadzieję, że nic nie odwalą. A według was ?

Ps. Sry za double i proszę o usunięcie 1 postu

Rozum mówi, że Widzew. Ale derby to derby, mają swój charakter. Tu się walczy o honor, wszystko jest możliwe.

W naszej krajowej lidze rozum nie jest potrzebny, tutaj kazdy z kazdym wygrywa, bo kazdy jest tak samo slaby. W ciemno stawiam na 0-0.

W derbach będzie 1:1. Oba kluby nie pokazują nic specjalnego, zapewne bedzie to kopanina. (Mimo wszystko wierze, że mój kochany ŁKS wygra :) )

No właśnie zapomniałem obstawić wyniku :P Widzew 2:1 ŁKS

Ja pochodzę z Śląska. Ale kibicuje Naszej Dumie Wielkopolski - Lech Poznań !

Poza tym ŁKS może wygrać :)

Każdy ma równe szanse ,ale w remis nie wierzę bo każda z tych drużyn potrzebuje zwycięstwo :)

ŁKS 1:0 Widzew

Dziękuję, dobranoc. :)

Były by to fajne derby ,lecz bez kibiców gości...

I bez tego sędziego -.- Epic fail na 1 żółtej. 2 naciągnięta. A ta k**** z ŁKS'u co się zwijała 5 sek. pisknęła jak baba... Zaje*** mecz.. Gorszego w tej kolejce nie było. I to nie dlatego że jestem za Widzewem, a przegrał, tylko taka prawda. Cały czas sędzia coś odwala ( już kilka meczy )

Epic fail na 1 żółtej. 2 naciągnięta.

1 żółta była prawidłowa (za śmieszną wręcz symulację i próbe wymuszenia wolnego), co do drugiej to można mieć pewne kontrowersje, ale cóż taka jest właśnie polska Extraklasa.

Gratulacje dla ŁKSu, chociaż mecz mi się nie podobał.

Jacy kopacze tacy sedziowie. To naprawde przykre, bo poziom naszej pilki jest tak tragiczny jak w 4-5 lidze angielskiej. Moze za 10 lat zbizymy sie poziomem do Rumunii czy chociazby Cypru.

Szczerze, to faktycznie poziom piłki nie jest jakiś powalający, ale kibiców mamy dobrych. ;> Btw. Sędziowie coraz bardziej przeginają ze swoimi decyzjami.

Sporo nam brakuje do kibicow ze skosnolandii.

Czy ja wiem, według mnie polscy kibice są najlepsi :D Te okrzyki z tybun ( PZPN, PZPN, czy też je*** sędziego i sędzia ch** ) :D

Kibiców fakt mamy jednych z najlepszych. Zawsze zorganizują fajną oprawę i na prawdę miło patrzeć (teraz to głównie na Legi). Włosi i Francuzi zawsze też coś ciekawego skombinują :)

Moim zdaniem Łka wygra 1-0 nich zleci z ligi zaglembie i cracovia !!

Zakladam temat dla naszej rodzimej ekstrawioski. Piszemy tu o wszystkim co jest zwiazane z ekstraklasa. nasze typy, spostrzezenia itp.

Jako, ze temat zalozylem to przypomne, ze dzisiaj o 18.00 gra LKS z Lechem Poznan, a zaraz po tym meczu o 20.30 Polonia Warszawa zagra z Gdanska Lechia. Jako Kibic klubu z trojmiasta mam nadzieje na zwyciestwo z napakowana 'gwiazdkami' 'Duma stolicy'. Licze na rozruszenie tematu, powodzenia.