Mam pytanie na temat kupna dodatku oraz tych DLC. Jak to dokładnie wygląda i jak bardzo jest wymagane? Mam podstawkę i chciałbym kupić dodatek Elswyr rozumiem, że nie będą miał dostępu do całego contentu ale czy to zablokuje jakoś rozwój postaci? Bardzo wymagane jest posiadanie tej subskrypcji?
Elder Scroll Online kilka pytań
Subskrypcja tzw eso+ daje ci 3 najwazniejsze rzeczy:
- na czas trwania dostep do wszystkich dlc i starszych chapterow, do najnowszego nie
- walute itemshopowa - crowny 1650
- craftbag nielimitowany na wszystkie matsy w grze
Jesli masz podstawke i kupisz sobie elsweyr to odblokujesz polnocne elsweyr i klase nekromante nic wiecej. Praktycznie kazda mapa dlc cos wnosi ale nic co jest ze musisz to miec.
I tutaj masz wybor, jesli interesuje cie glownie pvp to nie potrzebujesz praktycznie zadnego dlc bo wiekszosc setow ktore sie uzywa to craftowane lub overland i cyrodil - mapa pvp i bg sa w podstawce. (imperial city mozesz za darmo odebrac w crown store wciaz i jest to dlc z mniejsza mapa pvp)
Jesli interesuje cie pve endgame to jednak warto kupic dlc ktore daja glownie triale i areny, jesli grasz w 4 osoby to bierz tylko dlc dungi.
Da sie bez problemu grac bez eso+, duzo ludzi dlc kupuje za golda od innych osob a tylko chapter raz w roku za prawdziwe pieniadze kupuja
osobiscie polecam po zakupie elsweyr kupic summerset bo najwiecej daje czyli psijic skill line i jewelery crafting.
Dzięki za odpowiedź. Elswyr zawiera summerset i inne expansiony więc chyba kupie najpierw dodatek. Najwyżej jak zabraknie mi PvE to kupie abonament