Elder Scrolls Oblivion

Siema, mam zamiar kupić tą grę na steama w wersji deluxe ale zauważyłem ze na steamie nie obsługuje języka polskiego i spolszczenia nie działają bądź ich nie ma, może wiecie gdzie kupić tę grę w wersji delux po polsku i najlepiej gdy by płatność była za paysafecard i kluczyk albo pudełko ale płatność za pobraniem, czyli płace jak przyjdzie do domu ;)

Z góry dzięki i pozdrawiam :)

Sprawdzałeś może na Allegro lub g2a? problem w tym że na allegro raczej kupisz używkę raczej, bo wątpię żeby jeszcze kupiłeś nówkę w opakowaniu.

EDIT! możesz sobie tutaj kupić ale od razu wszystkie części gry http://sklep.gram.pl/pc/the-elder-scrolls-anthology.shtml

Sprawdzałem na allegro ale właśnie są albo używki i tylko goty albo deluxe ale także po angielsku na g2a tez wersje na steam po englishu tylko. Już nawet nie musiałoby być na steama, jakkolwiek tylko deluxe i po polsku bo wiesz tyle lat od premiery i kupowac sama podstawke to troche mi sie nie pyli ;)

Sprawdzałem na allegro ale właśnie są albo używki i tylko goty albo deluxe ale także po angielsku na g2a tez wersje na steam po englishu tylko. Już nawet nie musiałoby być na steama, jakkolwiek tylko deluxe i po polsku bo wiesz tyle lat od premiery i kupowac sama podstawke to troche mi sie nie pyli 

dlatego sprawdź sobie ten link u góry, zapłacisz z 100 zł za wszystkie części na płytach i dostaniesz jeszcze jakieś dodatki do tego ^^ dla mnie to spoko cena za takie rzeczy.

Zestaw jest mega tylko kurde znów skyrima mam w legendarnej i morrowinda w goty tez mam wiec wyszło by 100zł za samego obliviona i te dwie pierwsze części, kurcze... musze to przemyśleć

Siema, mam zamiar kupić tą grę na steama w wersji deluxe ale zauważyłem ze na steamie nie obsługuje języka polskiego i spolszczenia nie działają bądź ich nie ma, może wiecie gdzie kupić tę grę w wersji delux po polsku i najlepiej gdy by płatność była za paysafecard i kluczyk albo pudełko ale płatność za pobraniem, czyli płace jak przyjdzie do domu ;)

Z góry dzięki i pozdrawiam :)