Hej,
zastanawiam się nad kupnem Elder Scroolls Online. Jak wygląda sytuacja z populacją? Ktoś,coś?
Z góry Dzięki za info
Hej,
zastanawiam się nad kupnem Elder Scroolls Online. Jak wygląda sytuacja z populacją? Ktoś,coś?
Z góry Dzięki za info
Ludzi jest od groma i jeszcze troche.
Czyli warto wydać 100 zł na wersje gold?
Jak lubisz questy i tylko questy to chyba tak.
Gold dodaje DLC, takie pod fabułe i questy.
Podstawka w sobie ma PvE, PvP i dużo fabuły oraz eksploracji.
Jak lubisz questy i tylko questy to chyba tak.
myślę że TESO nie ogranicza się do samych questów, nie jestem pro graczem bo sam mam dopiero 34 level, ale wydaję mi się że gra oferuję ciut więcej.
@topic
niedługo ma wejść fajny Haus system wygląda kusząco myślę że warto wydać te parę zł na tego MMORPG'a, pozdrawiam
również możesz spojrzeć sobie na screenki z gry zrobionych przeze mnie i innych graczy
Mam pytanie w odniesieniu do TESO i Archera. Jako iż nie ma oddzielnej klasy poświęconej łucznikowi, chciałbym się zapytać jaką klasę wybrać jeżeli interesuje mnie tylko łuk i skille z łuku i nie zamierzam grać inną bronią?
Coś takiego ma rację bytu?
Jeśli chcesz być w tą grę dobry to będziesz zmuszony używać drugiego zestawu broni, najlepiej żebyś wziął Nightblade
W TESO każda klasa pasuje pod wszystko ja osobiście gram podobnie do ciebie, czyli full stamina łuk + full stamina dwuręczny miecz.
ile trzeba zapłacić żeby cieszyć się pełną rozgrywką. Planuje kupić ale na ps4
W TESO każda klasa pasuje pod wszystko ja osobiście gram podobnie do ciebie, czyli full stamina łuk + full stamina dwuręczny miecz.
Czy aby na pewno każda klasa pasuje pod wszystko? Czyli mag łucznik też jest sensowny? Tylko w co wtedy pakować magie czy stamine?
Czy nightblade to najlepszy wybór pod łucznika? Jakakolwiek klasa ma drzewko ze skillami do łuku typu range? Czy tylko drzewko łuku ma takie skille?
Tylko drzewko łuku ma skille pod łuk, jest wieeeelu magów łuczników idą pod stamine ale mają pare magiczncyh umiejętności np. ult.
Czy aby na pewno każda klasa pasuje pod wszystko? Czyli mag łucznik też jest sensowny? Tylko w co wtedy pakować magie czy stamine? Czy nightblade to najlepszy wybór pod łucznika? Jakakolwiek klasa ma drzewko ze skillami do łuku typu range? Czy tylko drzewko łuku ma takie skille?
W Teso nawet tank sorcerer stamina 2H ma sens
W Teso nawet tank sorcerer stamina 2H ma sens
Za takie herezje to powinno się chłostać. Tank Sorcerer owszem na PvP spoko, ale tankowanie z 2h ma tyle sensu co brud za paznokciem 2x 1h and Shield i może dać radę choć nie wszędzie jeśli chodzi o PvE. 2h na tanku sprawdza się tylko i WYŁĄCZNIE na PvP przy czym warto wspomnieć, że na front barze musi być 1h and Shield.
Populacja w TESO cały czas rośnie i zebranie 20-24 osobowej grupy na PvP w godzinach popołudniowych to nie problem
Za takie herezje to powinno się chłostać. Tank Sorcerer owszem na PvP spoko, ale tankowanie z 2h ma tyle sensu co brud za paznokciem 2x 1h and Shield i może dać radę choć nie wszędzie jeśli chodzi o PvE. 2h na tanku sprawdza się tylko i WYŁĄCZNIE na PvP przy czym warto wspomnieć, że na front barze musi być 1h and Shield.
Pomyliłem sie troszkę xd
Nie miej mi za złe, że Ci to wytknąłem, aczkolwiek znacząca większość graczy na tej sekcji są nowi bądź zamierzają kupić grę i staram się dbać o rzetelność informacji tutaj podawanych, aby potem nie było rozczarowań i nie potrzebnych pretensji. :)
Hej,
Z góry Dzięki za info