Elder Scrolls Online - nie mogę się zarejestrować

Sorki jeżeli to zły dział ale nie widzę konkretnego dla tej gry.

Chciałem kupić kluczyk ale wpierw wszedłem na satronę i wypełniłem wszystko do rejestracji...lecz już z 60 raz pokazało mi błąd captcha. Serio..jestem na 10000% pewien że dobrze to wpisuje i widzę na różnych stronach i forach że nie tylko ja mam ten problem.

Ktoś wie o co chodzi ?

ehh jeden z pierwszych wyników w google:

1) na starcie wszedłem oczywiscie na stronke (tworzenia konta) - jak jest napisane wyżej w zakładce region wybieramy United Kingdom, następnie nie wypełniając ani jednego pola klikamy "create account" - wyskakuje błąd "The characters you entered do not match the word verification.Pleasy try again". - i bardzo dobrze tak ma być.2) trik polega na tym że po odświeżeniu się stronki dolne pozycje do odhaczenia (opisy rubryk pod Terms of Service - i have read and agree....bla bla bla) zrobiły się drukowane - TO BARDZO WAŻNE!!!! 3)następnie zmieniamy region ponownie na "Poland" (nie odświeżając ponownie strony) i wypełniamy wszystkie wymagane pola, wklepując poprawnie captche, klikamy create account i.... KONTO ZAŁOŻONE w regionie POLSKA!WNIOSEK: najważniejsze by przy wypełnianiu wymaganych pól, napisy pod terms of service były rzeczywiście drukowane.

PS: ewentualnie zrób konto na UK

Właśnie założyłem konto. Dziękuję za pomoc :]

Skoro wszystko jasne zamykam.

Sorki jeżeli to zły dział ale nie widzę konkretnego dla tej gry.

Chciałem kupić kluczyk ale wpierw wszedłem na satronę i wypełniłem wszystko do rejestracji...lecz już z 60 raz pokazało mi błąd captcha. Serio..jestem na 10000% pewien że dobrze to wpisuje i widzę na różnych stronach i forach że nie tylko ja mam ten problem.

Ktoś wie o co chodzi ?