Elder Scrolls Online również będzie Pay2Play!

We're thrilled that gamers are looking forward to diving into The Elder Scrolls Online and we've been working hard to deliver the game that fans want - one that's worthy of the Elder Scrolls name. Choosing the right business model is part of that. We are going wi...

Wyświetl pełny artykuł

Ta gra to zwykły średniak, jak cała seria zresztą. Przejdą na b2p albo f2p szybciej niż im się wydaje.

ESy nie powinny być mmo i kropka. Nie spodziewam się niczego wciągającego w tym tytule, chociaż przyznam, że jak zobaczyłem wyrażenie "P2P", to mogę się mylić. Albo są bardzo pewni siebie i swoich asów w rękawie (w porównaniu do innych mmo nie porzucając klimatu z OFFlinowych części Eldersów) albo są beznadziejnie głupi.

Podejrzewam, że i tak dadzą nam (zresztą jak reszta twórców mmo ostatnich lat) tego samego zdechłego kurczaka, tylko nałożą mu plastikowy naszyjnik i skurzane butki, aby były jakieś wyróżniające się bajerki. Jednak to dalej będzie ten sam zdechły kurczak...

A ja uwazam odwrotnie, bo twierdze, ze wlasnie co jak co, ale TESy bardziej nadaja sie na gre MMO, niz na gre single player. Sam sposob rozgrywki w poprzednich odslonach bardzo do takiego modelu gry pasowal, jestem ciekaw co z tego wyjdzie, choc sam fanem ani jednej czesci TES nie jestem, ba, rzec mozna, ze jestem przeciwnikiem wszystkich tych gier - poczynajac od Morrowinda a konczac na Skyrim (wczesniejszych nie miale okazji przetestowac).

Model platnosci? Jak gra jest dobra, to nie widze problemu, aby zaplacic za nia abonament, ale czy akurat ten tytul bedzie na to zaslugiwac? Sie zobaczy, poki co nie ma sensu gdybac.

We're thrilled that gamers are looking forward to diving into The Elder Scrolls Online and we've been working hard to deliver the game that fans want - one that's worthy of the Elder Scrolls name. Choosing the right business model is part of that. We are going wi...

Wyświetl pełny artykuł