[Elder Scrolls Online] - Royal Legion

Witam serdecznie i zapraszam wszystkich do Royal Legion - sekcja Elder Scrolls Online.

Royal Legion jest gildią multimmo powstałą w 2004 roku w grze Everquest 2. Od tego czasu możemy się pochwalić obecnością w takich tytułach jak: Everquest 2, Darkfall, WOW, Aion, Lineage 2, Age of Conan, Lord of the Rings, Warhammer Online, SWTOR, Guild Wars 2, Rift, oraz Tera Online. Tworzymy zorganizowaną społeczność graczy +18 lat, lubiących połączyć grę w przyjemnej atmosferze z walką o jak najwyższą pozycję w każdej grze, co zawsze kończyło się sukcesem. Nie jesteśmy kolejną masówką robioną pod jedną grę, mamy za sobą kawał pięknej historii i szansę na kolejne zwycięstwa w nadchodzących tytułach.

Filmy promujące gildię:

Nasze cele:

W Elder Scrolls Online powstaną dwie podsekcje: pvp i pve. Zadaniem pierwszej będzie stworzenie zorganizowanej grupy, zdolnej do rywalizacji z każdym przeciwnikiem, niezależnie od jego liczebności i poziomu zorganizowania. Stawiamy sobie za cel osiągnąć możliwie jak najwięcej i z doświadczenia wiem, że wymaga to zarówno czasu jak i cierpliwości. Aktywny udział w kampaniach jest więc naszym priorytetem. Sekcja pve zostanie otwarta specjalnie dla graczy, którzy wolą rywalizować na zupełnie innym polu. Jeżeli stronisz od pvp, a interesuje Cię udział w eventach, eksploracja świata w miłym towarzystwie, progres gildiowy, przechodzenie instancji na najwyższych poziomach trudności, to ta sekcja jest właśnie dla Ciebie.

Co oferujemy:

- Serwer Teamspeak 3,
- Obszerne forum, zawierające wiele informacji o grach,
- Pomoc w zakresie merytorycznym jak i praktycznym,
- Uczestnictwo w społeczności polskojęzycznej i (opcjonalnie)anglojęzycznej,
- Udział w zorganizowanej grupie na pvp i pve
Jakich graczy poszukujemy:

- Zaangażowanych w sprawy gildii,
- Chętnych do pomocy,
- Szanujących innych członków gildii,
- Posiadających kulturę osobistą na wysokim poziomie,
- Potrafiących dyplomatycznie rozwiązywać konflikty,
- W wieku minimum 18 lat,
- Chętnych do aktywnego uczestnictwa w kampaniach pvp i działaniach gildii na polu pve.
Zapraszam na naszą stronę: www.royallegion.pl

Hmm kojarze was z GW2 nawet byłem :P Szkoda że kiedy dolączyłem sekcje pvp się rozpadły ^^ Szczerze polecam spox gildia

Dorzucę moje filmy.

Royal Legion vs Team Curse

Starcie naszego zespołu ze sponsorowanym przez Curse składu. Fajna jest końcówka, jak nie grał w GW2 to wytłumaczę, że zrobiliśmy zagrywkę taktyczno tzw "Lord Rush" czyli zabiliśmy bossa w zamku przeciwnika aby dostać 150 pkt. :D

http://pl.twitch.tv/sakulos2/c/1759182

Royal Legion vs Rock Paper Ranger aka Infinita Virtus

Tutaj uwieczniłem zacięty mecz miedzy dwiema polskimi gildiami. Dodam że zawszę z nimi przegrywaliśmy, aż w końcu się udało przełamać.

Na twitchu można poszukać u mnie, to są jeszcze 2 filmy jak gramy na siebie.

http://pl.twitch.tv/sakulos2/c/1735786

RL w czasie gdy prowadziłem sekcje spvp, przyświecało motto "porażka nawozem sukcesu" i to działało. Nigdy nie graliśmy jako no-life, ale udało się pokonać każdy zespół w tej gierce. Mam tez multum screenów, ale to już można pooglądać po dołączeniu do RL'a.

Jeden taki dowód wrzucę:

gw049sas_zps2eadb371.jpg

Mój nick : Carebear Sss

Ze wszystkimi osobami na screenie grałem pod szyldem RL, odnosząc sukcesy.

Widać, że zanim wbili do RL nie mieli wyników. Pozwól mi, że i z Ciebie wykrzeszę żyłkę pvp'era w TESO. :D

Oczywiście to zawsze była praca zespołowa i tak humorystycznie to wbijam. :)

Witam serdecznie i zapraszam wszystkich do Royal Legion - sekcja Elder Scrolls Online.

Royal Legion jest gildią multimmo powstałą w 2004 roku w grze Everquest 2. Od tego czasu możemy się pochwalić obecnością w takich tytułach jak: Everquest 2, Darkfall, WOW, Aion, Lineage 2, Age of Conan, Lord of the Rings, Warhammer Online, SWTOR, Guild Wars 2, Rift, oraz Tera Online. Tworzymy zorganizowaną społeczność graczy +18 lat, lubiących połączyć grę w przyjemnej atmosferze z walką o jak najwyższą pozycję w każdej grze, co zawsze kończyło się sukcesem. Nie jesteśmy kolejną masówką robioną pod jedną grę, mamy za sobą kawał pięknej historii i szansę na kolejne zwycięstwa w nadchodzących tytułach.

Filmy promujące gildię:

Nasze cele:

W Elder Scrolls Online powstaną dwie podsekcje: pvp i pve. Zadaniem pierwszej będzie stworzenie zorganizowanej grupy, zdolnej do rywalizacji z każdym przeciwnikiem, niezależnie od jego liczebności i poziomu zorganizowania. Stawiamy sobie za cel osiągnąć możliwie jak najwięcej i z doświadczenia wiem, że wymaga to zarówno czasu jak i cierpliwości. Aktywny udział w kampaniach jest więc naszym priorytetem. Sekcja pve zostanie otwarta specjalnie dla graczy, którzy wolą rywalizować na zupełnie innym polu. Jeżeli stronisz od pvp, a interesuje Cię udział w eventach, eksploracja świata w miłym towarzystwie, progres gildiowy, przechodzenie instancji na najwyższych poziomach trudności, to ta sekcja jest właśnie dla Ciebie.

Co oferujemy:

- Serwer Teamspeak 3,
- Obszerne forum, zawierające wiele informacji o grach,
- Pomoc w zakresie merytorycznym jak i praktycznym,
- Uczestnictwo w społeczności polskojęzycznej i (opcjonalnie)anglojęzycznej,
- Udział w zorganizowanej grupie na pvp i pve
Jakich graczy poszukujemy:

- Zaangażowanych w sprawy gildii,
- Chętnych do pomocy,
- Szanujących innych członków gildii,
- Posiadających kulturę osobistą na wysokim poziomie,
- Potrafiących dyplomatycznie rozwiązywać konflikty,
- W wieku minimum 18 lat,
- Chętnych do aktywnego uczestnictwa w kampaniach pvp i działaniach gildii na polu pve.
Zapraszam na naszą stronę: www.royallegion.pl