Elder Scrolls Online

Witam, byłby ktoś grać w ESO od początku ? Jestem zielony w tej gierce więc może ktoś też zaczyna i byłby chętny pograć w duecie? xD

Nie wiem, który masz lvl, ale ja (sorcerer) z kumplem (nightblade) mamy po 15 lvlu i jesteśmy we frakcji The Aldmeri Dominion. Jesteśmy aktualnie w lokacji Elden Root. Napotkaliśmy grupową instancję i za ch***ę nie możemy sobie w niej sami poradzić :P Brakuje chociaż jednego tanka, bo obaj jesteśmy dystancowcami.

W jakiej frakcji jesteś, jaka rasa i klasa?

Ebonheart pact, dark elf i gram jako templar aktualnie

Ebonheart pact, dark elf i gram jako templar aktualnie

Ja jestem z EP V16 Nightblade i V11 też Nightblade znam tę grę jak własną kieszeń jeśli chcesz to odezwij się do mnie to pomogę nick: @Sevaril. Pozdrawiam.

Czy gra warta uwagi ?
Szukam ciekawego tytułu :)

@Anray

Jeśli pociągają Cię klimaty skyrima, obliviona to naprawdę polecam + połączenie tych klimatów w MMO to duży wypał :)

mogę z wami pograć gram .... nie pamiętam rasy ani frakcji ale może pomoże że rasa miała znaczek kowadła z młotkiem ;)

Ja w zasadzie gram jako Sorcerer w The Aldmeri Dominion, ale w sumie jestem w stanie nawet założyć postać w Ebonheart Pact. Który już masz lvl, thebaku?

@Zares aktualnie nie grałem parę dni więc jestem na początkującej instancji

Witam, byłby ktoś grać w ESO od początku ? Jestem zielony w tej gierce więc może ktoś też zaczyna i byłby chętny pograć w duecie? xD