Eldevin - ktoś jeszcze gra, bo szukamy graczy

Siemka, ostatnio ze znajomym przypadkiem natrafiliśmy na gierkę Eldevin. Gra jest trochę martwa, ale dość przyjemna, szczególnie jak ktoś lubi takie oldschoolowe MMO.

https://www.eldevin.com/

Nasze pytania
Czy ktoś z tu obecnych grał w Eldevin i może coś więcej powiedzieć o end-game i późniejszej rozgrywce?

eld

A jeśli ktoś byłby zainteresowanym wspólną przygodą, to proszę pisać tutaj pod postem albo zaprosić do znajomych na discordzie Vurix#1126

Zanjdź projekt gorgon bardzo podobne to powyrzej oni tego czasem nie zamkneli czy coś w tym stylu.

O kur… stary…
Uspokój się, odetchnij i napisz jeszcze raz.

Endgame to jest raczej typowy grind, żeby zebrać specjalne tokeny i matsy na najlepsze eq. Możesz wbijać też crafting, achivmenty. Społeczność jest mała ale bardzo pomocna. Ludzie chętnie pomagają w dungeonach, arenach, wycraftują wam eq. Ja osobiście engamem bym się nie przejmował bo gierka jest porzucona przez deweloperów i raczej martwa. Po prostu cieszcie się grą dopóki chce się wam grać :slight_smile:

Niestety kolega wyżej ma rację. Ja grałem w to jak wyszło i bardzo dobrze się bawiłem ale niestety liczba graczy zaczęła dosyć mocno spadać przez co i ja sam sobie gierkę odpuściłem. Chyba lepiej wam wyjdzie gra w runescape.

gra nam się bardzo przyjemnie więc liczba graczy nie jest problemem

Ja gram dopiero zaczynam ale mi się podoba ta gierka. Gram czasami i chętnie by z kimś pograł. I jak kolega pisał ludzie bardzo pomocni. Fajny jest crafting zrobiony. Zobacz sobie mojego live z tej gry na YT DarMarGamesPL. Jak chcesz pograć to pisz tu. A projekt Gorgon jest grą płatną a ta jest darmowa.

A ty w jeb na ryj ty jebana szmato jak kurwa nie pasuje nie czytaj dobrze napisałem czego nie rozumiesz to powyżej jak pisałem tego posta to byłem pierwszy.