Witam! Może mi ktoś opisać na czym polega Eldevin? Jak w to się gra? O co w tym chodzi? I co najważniejsze... Czy warto zaczynać w to grać? Będzie wdzięczny za odpowiedzi
Eldevin
Najlepiej sprawdzić samemu
JA tam w Ciemno zacznę grać, spodoba się = zostanę, nie spodoba się = przestanę grać. To chyba najlepszy sposób no sprawdzenie gry
Też czekam do 15 na przetestowanie gry, kiedyś grałem w wersję BETA, ale nie była za bardzo podobna do tego co teraz przedstawia.
No to zobaczy się po 15
Albo ja mam tak zryte łącze albo strasznie długo gra się ładuje.
I Jak gra?
Strasznie laguje przez nadmiar graczy... no chyba że mam za słaby PC... -.-
Ja mam dopiero 90% zaladowania gry, masakra Aż tylu chętnych? Chyba spróbuję później.
/Przy załadowaniu do 80% wyskakuje błąd. Też tak macie?
Mi też laguje a szkoda
Wciągnęła mnie niesamowicie, ale strasznie oburza mnie ilość fpsów w tej grze. Wiadomo, że Java ale bez przesady... Granie na 10-15 fpsach w porywach do 25 nie jest ani trochę wygodne.
Pograłem z 30 minut, gra jest mega przyjemna ale to nie dla mnie, długo czekałem żeby ubić bossa do questa- jakiś tam goblin, po prostu była masa ludzi którzy czkekali na to samo. Pogram pewnie więcej ale nie w dzień.
PS. Taki protip, przy wybieraniu postaci macie do wyboru serwer w prawym dolnym rogu, tam wybieracie serwer Oceania gdzie nikt nie gra i możecie sobie expić spokojnie
Witam! Może mi ktoś opisać na czym polega Eldevin? Jak w to się gra? O co w tym chodzi? I co najważniejsze... Czy warto zaczynać w to grać? Będzie wdzięczny za odpowiedzi