Eldevin

Witam! Może mi ktoś opisać na czym polega Eldevin? Jak w to się gra? O co w tym chodzi? I co najważniejsze... Czy warto zaczynać w to grać? Będzie wdzięczny za odpowiedzi :)

Najlepiej sprawdzić samemu ;)

JA tam w Ciemno zacznę grać, spodoba się = zostanę, nie spodoba się = przestanę grać. To chyba najlepszy sposób no sprawdzenie gry :)

Też czekam do 15 na przetestowanie gry, kiedyś grałem w wersję BETA, ale nie była za bardzo podobna do tego co teraz przedstawia.

No to zobaczy się po 15 :)

Albo ja mam tak zryte łącze albo strasznie długo gra się ładuje. :D

I Jak gra?

Strasznie laguje przez nadmiar graczy... no chyba że mam za słaby PC... -.-

Ja mam dopiero 90% zaladowania gry, masakra :D Aż tylu chętnych? Chyba spróbuję później. :)

/Przy załadowaniu do 80% wyskakuje błąd. Też tak macie?

Mi też laguje a szkoda

Wciągnęła mnie niesamowicie, ale strasznie oburza mnie ilość fpsów w tej grze. Wiadomo, że Java ale bez przesady... Granie na 10-15 fpsach w porywach do 25 nie jest ani trochę wygodne.

Pograłem z 30 minut, gra jest mega przyjemna ale to nie dla mnie, długo czekałem żeby ubić bossa do questa- jakiś tam goblin, po prostu była masa ludzi którzy czkekali na to samo. Pogram pewnie więcej ale nie w dzień.

PS. Taki protip, przy wybieraniu postaci macie do wyboru serwer w prawym dolnym rogu, tam wybieracie serwer Oceania gdzie nikt nie gra i możecie sobie expić spokojnie :P

Witam! Może mi ktoś opisać na czym polega Eldevin? Jak w to się gra? O co w tym chodzi? I co najważniejsze... Czy warto zaczynać w to grać? Będzie wdzięczny za odpowiedzi :)