Eliksir Oracle

Jak by ktoś nie wiedział Oracles Elixir to Eliksir dzięki któremu widzisz niewidzialne postacie z pewnej odległości np. Twich albo Evelyn. No ale nie oto mi chodzi , chciałem się zapytać czy jeżeli grasz taką postacią to widzisz że ktoś ma taki eliksir i cię widzi , bo jak ja grałem i była w drużynie przeciwnej evelyn to jak kumpel wypił eliksir to było widać nad nim takie oko oznaczające że wypił taki eliksir , i zastanawiam się czy jak bym grał np Twichem to czy widział bym te oko nad wrogiem żebym wiedział czy mnie widzi czy nie.

Z góry THX

Ojj Trochę pomieszałeś tekst , trudno było się połapać co i jak . Ale odpowiedź na twoje pytanie to tak , będziesz widział oko nad głową przeciwnika lub sprzymierzeńca jeżeli ma zakupione Oracle .

Ps. Nie było by szybciej sprawdzić w Lol'u ??

Bardzo dziękuje , a nie mogłem sprawdzić na lol'u bo nie ma takiej postaci ale planuje kupić ;d, Temat do zamknięcia

Bardzo dziękuje , a nie mogłem sprawdzić na lol'u bo nie ma takiej postaci ale planuje kupić ;d, Temat do zamknięcia

możesz mieć taką sytuację, że kupujący gracz będzie grał eve or twitch, więc też będzie niewidzialny i wtedy oczywiście oka nie widać jak jest w stealthcie : )

Odradzam, może Teemo i jego grzybki jeszcze dają radę, bo sama postać mimo prostego do ominięcia w late ulit ma dobre staty, ale Eve sobie nie pograsz, zwłaszcza na wyższych poziomach (co dopiero w rankedach.).

Co do innych postaci do dopytaj doświadczonych, bo ich nie sprawdziłem.

teemo ma robić harass i swoje zadanie wykonuje w 100%. : )

Jeżeli eve ma dobry team to sobie poradzi z tym bez problemu :) Bo zacznie się team fight i Eve wbija na Fogu i ubijacie tego z Oracle ;) Ale już np. taki twitch to ma dużo łatwiej ;) Bo praktycznie widać go w najdalszym miejscu z oracle już kiedy jesteś w zasięgu jego ataków :)

Jak by ktoś nie wiedział Oracles Elixir to Eliksir dzięki któremu widzisz niewidzialne postacie z pewnej odległości np. Twich albo Evelyn. No ale nie oto mi chodzi , chciałem się zapytać czy jeżeli grasz taką postacią to widzisz że ktoś ma taki eliksir i cię widzi , bo jak ja grałem i była w drużynie przeciwnej evelyn to jak kumpel wypił eliksir to było widać nad nim takie oko oznaczające że wypił taki eliksir , i zastanawiam się czy jak bym grał np Twichem to czy widział bym te oko nad wrogiem żebym wiedział czy mnie widzi czy nie.

Z góry THX