Elin dark reaper jak się sprawuje

jak temacie jak ta klasa sprawuje się w grze czy jest łatwa organięciu, jak nią end game wygląda i czy jest sens grać nią na Na tera przy pingach jakie się ma z ich strony?

Moim zdaniem klasa jest łatwa do opanowania. Na początku, jeżeli nie przestudiujesz skilli, możesz mieć mały problem, bo minusem startowania z praktycznie 60 lvl jest to, że wszystkie skille poznajesz na raz. Nie jest to jednak duży kłopot, bo zanim ogarniesz wszystkie kombinacje i będziesz swobodnie dobierał skille możesz korzystać z skill chainów (spacja). Wiadomo, że nie będzie to tak efektywne jak castowanie skilli samemu i w PVP będziesz do tyłu.

Co do end game'u to nie mogę za dużo powiedzieć, bo grałem ostatnio reaperem na serwerze EU w czasie, gdy ta klasa została dopiero co wprowadzona i nie mając stałego party ciężko było znaleźć jakiś team na end game'owe instancje więc dałem sobie spokój. Nie słyszałem jednak żeby ktoś narzekał na reapera w tej kwestii. W PVP radziłem sobie całkiem nieźle, grało się bardzo przyjemnie - polecam.

Jeżeli chodzi o serwer NA to osobiście bym sobie darował. Reaper to dynamiczna klasa, często trzeba anulować skille i robić uniki, więc timing jest bardzo ważny. Nawet jeżeli masz dobre łącze i Twój ping będzie niższy niż średni ping z EU do NA, to i tak Amerykanie mają nad tobą przewagę w PVP. Sam chętnie zagrałbym znowu w Terę, ale nie ma gdzie (EU - Gameforge, NA - pingi, RU - ru...).

Tak co do game faila ile trzeba tak wydać w isie by spojkojnie grać? bo u minie z kasą nie problem.

Nic, Tera nie jest p2w :)

Elin reaper jest bardzo OP i to jest klasa dla przysłowiowego nooba, tylko spacje klikać i uciekać - cała logika tej klasy postaci.

wiem wszystko co chciałem wiedzieć więc proszę o zamkinęcie

jak temacie jak ta klasa sprawuje się w grze czy jest łatwa organięciu, jak nią end game wygląda i czy jest sens grać nią na Na tera przy pingach jakie się ma z ich strony?