Elitarna grupka do porządnego MMO

Mam 4,5 miesiąca wakacji i już zaczyna mi się nudzić. WoWa mam już dość, w GW już grać nie będę. Zbieram więc chętnych do wspólnego pogrania w jakieś f2p MMO. Podawajcie tutaj swoje propozycje, a wieczorem zrobię z nich ankietę. Moje jedyne wymagania: gra 3d, najlepiej nie full grind.

ja mogę się przyłączyć ja mogę zrobić kanał ts3 jak chcesz a gry ni podam bo sam szukam

Ja proponuje z mojej strony Perfect World :) zacząłem niedawno grać i powiem że całkiem miło sie gra,są polskie gildie,pomagają,tłumacza,atmosfera miła, to mój typ. Jeśli będziecie chętni to możemy pograć.

dobra żeby nie wyróżniać od innych zaproponuje mythos

A moze DDO?

dobra to ja robie kanał ts3

a może dla odmienności League of Legends na EU ? :P

@edit

albo Lineage 2 na privach ;]

dobra kanał jest można wbijać oto koordynaty

adress:ts3.lameday.net

port:9987

nazwa kanału:grupa mmorpg.org.pl

hasło:mmorpg

ZAPRASZAM

Ja też bym chetnie mógł pograć w mythosa lub aiona na jakims privie

Z mojej strony L2 i PW odpadają. Przykro mi. :/

W DDO lub Mythosa pogram z chęcią. Czekam na dalsze propozycje.

zederich - dzięki za postawienie kanału!

proszę bardzo ja bym pograł w mythosa instalke mam jedyne 1,4gb jak sie nie myle

zapraszam na ts jak będe marudził prosze sie tym nie przejmować jak gram w gry to opanować się troche nie umie

zrób ankiete

no racja dużo propozycji już jest możesz zrobić ankiet

zapraszam na ts jak co to jeszcze mutacji nie miałem proszę się nie przestraszyć mam15lat

i jeszcze coś do budy na infe mam zrobić stronę internetową możecie mi polecić jakiś dobry darmowy host ???

Więc tak : Ja też z chęcią dołączę do jakiejś paczki :) ale do czegoś co nie wymaga super kompa ;d (DDO odpada - za słaby na to) słuchawki z mikro mam tzn wymieniam i nie wiem jakie wybrać (~3dyszki mogę przeznaczyć bo po co więcej?)

ugu.pl

yoyo.pl

lua.pl

xaa.pl

dziena za pomoc obym dostał sie do dobrej budy informatycznej

Poczekam tak do 21 i zrobię ankietę.

kurde mam problem jak wyszłem z kanału usunął się wiecie jak zrobić kanał na stałe

dobra wszystko działa admin zrobił kanał na stałe

dobra jak co to ja jutro będę przed buda koło 7.30 a i ts ma te samą nazwe tylko mmorpg.org.pl i hasło dragon

koło 21 wejde pewnie

Jestem za Mythosem . świetna gra do grania w pt ; )