ElitarnaFormoza ( S&F via www )

"Elitarna Formoza"

!! Rekrutacja otwarta !!

Moja gildia w świecie Shakes & Fidget s23 działa od dnia 26.06.13r. Głównym moim zamiarem było, jest i będzie stworzenie gildii FULL 4FUN bez ciśnień na cokolwiek, ale oczywiście bez przesady że będę utrzymywał samych darmozjadów

:)

Aktualnie jestem głównym sponsorem zasilającym kasę gildii, lecz są osoby wpłacające coś nie coś od siebie.

Szukamy ludzi lubiących gry przeglądarkowe typu mmorpg i spędzanie czasu na czacie gildii. Integracja przede wszystkim

:)

Poniżej macie wymagania dotyczące dołączenia do gildii.

Wymagamy :

.

- kultura osobista.

- duże poczucie humoru.

- chęć gry na dłużej.

- integracja na czacie gildii i czasami na ts3.

- minimalne składki dzienne które nie uszczuplą wam portfela.

- minimalnie 100 minut gry dziennie ( awanturniczość ).

- wierzchowiec minimum -30%.

Nie wymagamy :

- zakupów grzybków z IS.

- gry no life.

Oferujemy :

- Pomoc nowicjuszom.

- ...% więcej doświadczenia i złota więcej.

- Miłą, jajcarską atmosferę.

- Konkursy na rangę oficera.

Krótko o liderze : ( czyli o mnie

<3 - metryczka )

Imię : Mateusz

Miejscowość : Łagiewniki kolo Wrocławia ( woj. Dolnośląskie )

Hobby : gry mmo, gotowanie, kino i anime, sport tj. piłka nożna, siatkówka, tenis stołowy.

Czym się zajmuje : pracuje we Wrocławiu jako operator / ustawiacz maszyn CNC ( OSN - Obrabiarki sterowane numerycznie )

Doświadczenie w świecie mmo : w gry mmo gram od 2007, startowałem od metina2

:) W życiu przegrałem już ponad w 60 różnych tytułów.

Coś od siebie : Kocham moją narzeczona Anne R.

<3 i pozdrawiam zainteresowanych wspólną grą ! ^^

Bonusy Gildii :

Skarbiec - 54%

Trener - 54%

Twierdza - 26

Humor - 100%

ZAPRASZAMY !!!

Możesz powiedzieć na jakim serwerze znajduje się gildia? Chętnie sobie pogram w wolnym czasie jako odskocznia od clientówek, bo niestety nie moge grać w MU;r :<

Jeżeli chodzi o wiek to 18 ukończone.

Edit żeby spamu nie robić,

Nick : Rayu

zedytuje pierwszego posta :)

na s23. zapraszam.

Szukam 2 ogarnietych graczy lub do przyuczenia.

wymog :

- checi do gry nic wiecej.

twierdza : 13/15 slotow.

skarbiec : 26%

trener : 34%

warn_ico.png
Odświeża się co 72h, warn. - crracked
Szukam 2 ogarnietych graczy lub do przyuczenia.wymog :- checi do gry nic wiecej.twierdza : 13/15 slotow.skarbiec : 26%trener : 34%

Dlaczego tylko dwóch ? Rekrutacja jest jakimś oddzielnym ogłoszeniem ? Jeżeli chodzi o ograniczenia w gildii, to szybko można ją rozbudować, byle by tylko członowie rzeczywiście grali.

bo 2 wolne sloty mamy.

reszta 13 graczy sa z mmorpg.org.

rekrutacje prowade tylko tutaj, nie chce graczy randomowych z gry.

jak na razie wiekszosc skapi grosza bo wg nich trzeba ladowac kase w chara swojego :) noo ale z tej 13stki sa 2-3 osoby co sypna troszku ale to nie za wiele.

mam aktualnie 30lvl i zarabiam wystarczajaco aby solo utrzymywac gildie.

Dobry wieczor ! ^^

Jest ktos jeszcze chetny pograc ze mna w S&F ? :)

Z naszego kochanego forum zwerbowalem 10 osob, a w gildii mamy 15 :)

W najblizszym czasie zaplanowalem zawieszenie skladek na gildie aby gracze podbili sobie statystyki :) Aktualnie ja sam jako lider bede wplacal golda na rozwoj poniewaz przewyzszam innych 2 krotnie lvl-em ( wieksze zarobki :)) .

Jesli bedzie trzeba bez problemu bede wykupywal kolejne miejsca dla nowych czlonkow.

Zachecam i zapraszam do epicko komiksowej przygody !

Witam :)

Osiagnelismy prog 52% skarbca i trenera. Aktualnie zarzadzilem 5 dniowa przerwe w skladkach aby podgonic statystyki.

Ja sam bede wplacal kasiorke na wykupienie kolejnych slotow na nowych czlonkow wiec zapraszam zainteresowanych na pw tutaj lub in game :)

Polecam, Gildia bardzo dobrze zarządzana, kulturalni ludzie, miła atmosfera, sam należę od dłuższego czasu.

bardzo chętnie dołącze nick Korleon

odswiezam.

dzis jest event na gilda wiec mozna ladnie zaczac gre w swiecie S&F !

zapraszam wszytskich od 1lvl postaci !

wlasnie zaczynam zobacze czy przypadnie mi do gustu w razie pytan wbije do Ciebie na TS

masz nik SoniQ ? klasa mag ? lvl 3 ?

zaprosze Cie to o 50% wiecej bedziesz mial expa i kasy.

zaczalem wlasnie nick Maxmuso s23 :D

Dziekuje za odpowiedzi.

Zapro poszlo juz do was :)

edit. SoniQ juz jest ^^

Czekam na Cb Max ^^

Cieszy mnie ilosc ludzi w gildii z mmorpg.org :)

Też właśnie zacząłem, na razie przyjemnie się gra więc wyraził bym chęć dołączenia. Każdy boostcik się przyda. Nick Smoothj

gra naprawde niezla w dodatku jest mozliwosc zdobywania unikatowych itemów a to wlasnie lubie:) gra jest prosta i ma swoj klimat

Witam.

Pare prostych zasad jak zaczac gre:

- na start dostajemy grzybki plus te za potwierdzenie emaila ( 25sztuk ) -> zakupujemy za nie najlepszech wierzchowca ze stajni ( na 2 tyg. )

- poczatkowo nie rozdawajcie statow, lecz starajcie sie zbierac kase aby ubrac cala postac.

- obowiazkowo robcie cala "awke" w karczmie cale 100 minut w dzien w dzien.

- starajcie sie czesto atakowac graczy na arenie ( slabszych ) aby zarobic golda i nabic ranking.

na poczatek wystarczy, reszte zalatwi moja gildia :)

Coś się zmieniło w grze? Ja grałem jakieś 2-3 lata temu jak dopiero się pojawiła. Jak to wygląda teraz?

nie wiem jak kiedys wygladala ale teraz jest spoko naprawde fajna gra zobacz :)