Otóż ściągnąłem sobie elite cabala ze względu na episod 8, który mi bardzo odpowiada i włączam launchera po instalacji i wyskakuje mi connection failure..nie mogę zrobić aktualizacji czy ktoś może mi pomóc?
Elite cabal - pomoc
Normalnego cabala, czy prywatnego. Bo ten serv coś mi kojarzy z prywatnym. Ściągnąć od nowa klienta może coś pokiełbasiło przy pobieraniu, albo zainstalować na nowo. Sprawdzić czy zapora, antywirus nie blokuje ci update.
jak juz chcesz grac na privie z ep 8 to beirz extreme, gra tam sporo oosb na elite pustki niestety ;/ plus kupowanie setow od GM
Czytalem w regulaminie iż GM nie moze rozdawac itemów w grze. Skoro tak robi to łamie regulamin a serwer jest beznadziejny.
Na EC są ludzie ;p Nie wiem o co chodzi tymi gm"ami ale ja po prostu gram, aby sobie grać tylko 4fun ;p Bo na globalu mi się nie podoba po za tym cabal najlepsze lata ma już za sobą, jednak jest to dla mnie 1 z tych lepszych mmorpg gdzie spędziłem sporo czasu ;p
jakbys chcial grac 4fun z polakami to zapraszam na extreme;)
Otóż ściągnąłem sobie elite cabala ze względu na episod 8, który mi bardzo odpowiada i włączam launchera po instalacji i wyskakuje mi connection failure..nie mogę zrobić aktualizacji czy ktoś może mi pomóc?