Elko

Witam, szukam ludzi do pogrania w jakieś MMORPG, niestety nie mam nic na oku i prawdopodobnie w większość będę grał po raz pierwszy, ale myślę, że z tsem będzie przyjemnie ; ) Więc jeżeli ktoś chce zacząć w jakieś mmorpg od nowa i nie ma ekipy to śmiało może pisać pod tym postem ;d

moze marvel heroes 2015?

Taka troche dziwna gra, nie podoba mi się osobiście. Wolałbym coś bardziej średniowiecznego, grafika obojętnie w sumie może być nawet dziecinna jak w Nostale, byle by były ciekawe postacie, fajny system pvp i exp w party.

może Dragon nest? ; )

No dragon nest wygląda ciekawie, podoba mi się tylko irytuje mnie ten motyw z przewracaniem się ... To jest nie do wytrzymania kiedy nie można przez jakiś czas nawet wstać podczas walki.

Chętnie spróbuje tylko, że będę grał pierwszy raz ^^ jeżeli jesteś jeszcze zainteresowany to napisz, wtedy zacznę pobierać gre

A juz w wersji eu wprowadzili nowa postac?

A juz w wersji eu wprowadzili nowa postac?

Tak, póki co ma tylko 1 2nd class job

No dragon nest wygląda ciekawie, podoba mi się tylko irytuje mnie ten motyw z przewracaniem się ... To jest nie do wytrzymania kiedy nie można przez jakiś czas nawet wstać podczas walki.Chętnie spróbuje tylko, że będę grał pierwszy raz ^^ jeżeli jesteś jeszcze zainteresowany to napisz, wtedy zacznę pobierać gre

Jestem chętny dalej :) a motyw z przewracaniem nie jest tak zły bo masz na samym poczatku skilla pasywnego ze jak leżysz to robisz jakis trik i wstajesz przy okazji ranisz potwory

http://steamcommunity.com/id/123456789856989 Dodawajcie do znajomych :)

Zaprosiłem cię i instaluje gre :D

jesli potrzebujesz pomocy to wal do mnie:> nick: kamioool w grze /na ts3

Dawac cynka na pw do psyha. Gre mamy juz sciagnieta. Zaczynamy jutro od 8. Ts3 jest i 3 os.

podajcie jakis namiar ts i jaki server

dodawajcie mnie na steam, tsa sie ogarnie i mozna smigac. Mam 6 poziom wojownika tylko, że mało co ogarniam ;D

nick na steamie ReViN

Siemanko chętnie z wami pogram jak coś nick na steamie Seya :D możecie również odezwać się tutaj gdyż szukam ekipy z która można by pograć : P

seya pewnie ciężko bedzie ci w to uwierzyć ale takich nicków na steamie jest okolo 2000 xD

Ja bardzo chętnie też zagram co prawda na grę nie mam za dużo czasu bo pracuje, ale wieczory i weekendy jak najbardziej .

Będzie to moja pierwsza styczność z Dragon Nest więc będę newbem który będzie potrzebował Mentora, tsa/ventrilo mogę załatwić serwer.

Po pracy odzyskam dostęp do Steam'a to podam .

macie juz ekipe do dragon nesta ? bo chciałbym wrocic ale nie chce mi sie samemu grac

Mamy, pisz w grze ReiveNLoRd

Witam, szukam ludzi do pogrania w jakieś MMORPG, niestety nie mam nic na oku i prawdopodobnie w większość będę grał po raz pierwszy, ale myślę, że z tsem będzie przyjemnie ; ) Więc jeżeli ktoś chce zacząć w jakieś mmorpg od nowa i nie ma ekipy to śmiało może pisać pod tym postem ;d