Elo :P

Witam jestem Dawid pochodzę z Rzeszowa :P

Pierwszą grą MMORPG w jaką grałem to przyznam że tibia w roku 2005 ;]

od tamtej pory fascynuja mnie gry RPG oraz MMORPG:)

We wszystkie gry mmorpg jakie grałem to:

Runescape

Tibia

Metin 2

A wszystkie gry RPG to:

Gothic I (doszedlem do 2 rozdzialu i mi sie troche znudzil bo ciagle nie mialem jak zabic takiego potwora) :D

Diablo II (Grałem u kumpla ktory jest w II akcie :P

Spellforce (taka sobie gierka znudzila mi sie po 2 tygodniach poniewaz to nie byla taka RPG jaka sobie wyobrazalem :P)

:P Mało mam doświadczenia z tymi grami poniewaz gralem tylko w te :D

Pozatym forum jest wypasione bardzo mi sie tu podoba :)

To chyba wszystko, wiecej pytan prosze kierowac na gg 8299054 :)

Narq all ;-)

Witamy Cię Dawidzie :-D

hej hej :)

hi, co do RPGów

Gothic I (doszedlem do 2 rozdzialu i mi sie troche znudzil bo ciagle nie mialem jak zabic takiego potwora)
Gothic I jest łatwy :-P a drugi rodział, no nie zaszalałeś :P, a tak w ogóle to wszsytkie Gothice przelazłem, i chyba najlepszy to Gothic 2 :roll:
Diablo II (Grałem u kumpla ktory jest w II akcie
- w SP nie opłaca się grać, lepiej multi, ale osobiście pokonałem Diablo (V rodz.) grając nekromantą,
Spellforce (taka sobie gierka znudzila mi sie po 2 tygodniach poniewaz to nie byla taka RPG jaka sobie wyobrazalem )
- SF 1 jest strasznieee trudny, nie przeszedłem go, ale za to przelazłem SF2 ;] jest naprawde dobry, a teraz jeszcze dodatek wypadł, "Władca Smoków" nie grałem, ale zamierzem ;]

Pozdrawiam

Gothic I łatwy? :> Dla mnie G2 jest łatwy (prawie przeszedłem i bym to prawie zrobił ale nie miałem czasu żeby się tym zająć i od tamtej pory gra leży sobie na dysku nie ruszana tak z rok). W Gothicu I klinowałem się w momencie jak trzeba było wyruszyć do jaskini orków po wizji Y'Beriona. Nie mogłem sobie poradzić z jednym orkiem, a co dopiero z całą Hordą? :> Przeszedłem, ale tylko na kodach (czego strasznie żałuję).

-Edit-

Ach, i witaj przede wszystkim.

Witam jestem Dawid pochodzę z Rzeszowa :P

Pierwszą grą MMORPG w jaką grałem to przyznam że tibia w roku 2005 ;]

od tamtej pory fascynuja mnie gry RPG oraz MMORPG:)

We wszystkie gry mmorpg jakie grałem to:

Runescape

Tibia

Metin 2

A wszystkie gry RPG to:

Gothic I (doszedlem do 2 rozdzialu i mi sie troche znudzil bo ciagle nie mialem jak zabic takiego potwora) :D

Diablo II (Grałem u kumpla ktory jest w II akcie :P

Spellforce (taka sobie gierka znudzila mi sie po 2 tygodniach poniewaz to nie byla taka RPG jaka sobie wyobrazalem :P)

:P Mało mam doświadczenia z tymi grami poniewaz gralem tylko w te :D

Pozatym forum jest wypasione bardzo mi sie tu podoba :)

To chyba wszystko, wiecej pytan prosze kierowac na gg 8299054 :)

Narq all ;-)