Elo

Elo, mam na imię Jarek i mieszkam we Wrocławiu. Przeglądam ten portal już od dłuższego czasu, ale jakoś nigdy nie czułem potrzeby zarejestrowania się, aż do dzisiaj ;)

W gry mmo gram już jakies 7 lat i przez ten czas zdążyłem przerobić sporo tytułów (nikomu nie chciałoby się czytać jakbym zaczął wszystkie wymieniać). Moje hobby to naparzanie w mmo (o rly? o.O), czytanie mangi oraz granie w kosza. Mam 20 latek.

Peace.

Siema ;D przez 7lat to chyba grałeś w wszystkie gry mmo :D

Yo! Co aktualnie czytasz? Pytam bo nie moge jakoś nic dla siebie znaleźć ostatnio.

Witaj,cześć i czołem

Witam Witam :) Gra w Kosza Jea :)

Yo! Co aktualnie czytasz? Pytam bo nie moge jakoś nic dla siebie znaleźć ostatnio.

Aaa aktualnie nic konkretnego, tylko tasiemce typu Bleach, Naruto i Fairy Tail.

Siemanko :D:) Miłego pisania ^ Też lubię mangę:)

Witamy w naszych skromnych progach.

Cześć. Miłego pisania na forum. ;]

wiedzimin wita

PS: też lubię mangę

Witoj.

Też mieszkam we Wro jakie osiedle ? :D Kuźniki pozdrawiają xD

polecam mange One Piece

Czesc

Hey there

Cześc! :)

Siema!

Witam, Witam i Witam i nic witającego do napisania nie mam, więc mam nadzieję, że będzie ci się miło tu pisać.

warn_ico.png
Za złamanie punktu 7.3 Regulaminu - Kubox

@up

Pwned xD

@topic

Witaj obcy przybyszu, stosuj się do regulaminu, i nie pisz klonów tysięcy innych tematów w dziale "Szukam MMO" (Bo to się najczęściej zdarza ;d).

Ps. Granie w kosza rlz ^^.

Elo, mam na imię Jarek i mieszkam we Wrocławiu. Przeglądam ten portal już od dłuższego czasu, ale jakoś nigdy nie czułem potrzeby zarejestrowania się, aż do dzisiaj ;)

W gry mmo gram już jakies 7 lat i przez ten czas zdążyłem przerobić sporo tytułów (nikomu nie chciałoby się czytać jakbym zaczął wszystkie wymieniać). Moje hobby to naparzanie w mmo (o rly? o.O), czytanie mangi oraz granie w kosza. Mam 20 latek.

Peace.