Elo

Z racji tego że nuda w biurze to postanowiłem nabić sobie posta ;o

Moje imię to Adam, mam 20 lat jestem fanem dawnych rpg bo te teraźniejsze to bieda oraz fps, lubię komiksy o gacekmenie, książki fantasy (moją ulubiona to Mroczny Zbawiciel napisana przez Mirosława Żambocha). Jestem tu na forum od jakiegoś dłuższego czasu i zazwyczaj gdy pisze jakiś temat to robi się zadyma bez sensownego powodu x.x

No siema, troche pozno sie witasz ;D

No trochę postów minęło..

W każdym razie, witam serdecznie ;)

Cześć.

Regulamin?

A no tak dzz mnie uczy mnie już trochę czasu tymi wranami D-:

Dzięki za powitanie

Czesc, zjem moje slotkie (przez d wiem)kociaki w twoim imieniu

lol!

Ja nie jem kotów!

Bo jak niby to miało by mnie wzmocnic duchowo o tym nie ma w czarnej księdze a poza tym Lycyfer nie każe ci krzywdzić innych (no chyba że to jego wróg ale kot? nieeee) to są jakieś dziwne spaczenia tylko, że to nie ten temat więc dzięki za przywitanie :rolleyes:

Witom!

Witaj,oby jak najmniej tematów napisanych przez ciebie które będą doprowadzały do"Zadymy".

Dobry.

Z racji tego że nuda w biurze to postanowiłem nabić sobie posta ;o

Moje imię to Adam, mam 20 lat jestem fanem dawnych rpg bo te teraźniejsze to bieda oraz fps, lubię komiksy o gacekmenie, książki fantasy (moją ulubiona to Mroczny Zbawiciel napisana przez Mirosława Żambocha). Jestem tu na forum od jakiegoś dłuższego czasu i zazwyczaj gdy pisze jakiś temat to robi się zadyma bez sensownego powodu x.x