Eloa

Co prawda pisałem o LOTRO w innym temacie i postanowiłem, że będę w niego grać, ale zobaczyłem grę eloa.

I tu moje pytania:

1. Jaki jest online, sporo ludzi w to gra?

Myślę tu o bezproblemowym znalezieniu pt na instancje i tym podobne. Nawet jakby grało 10k ludzi to i tak byłoby spoko.

1a. Na Facebooka niby jest 20k polubień, czy mogę założyć, że liczba graczy jest mniej więcej taka sama?

2. Słyszałem, że koreańską wersję zamknęli, czy to prawda?

Ponieważ widziałem, że koreańska wersja nadal działa i ma się dobrze.

3. Co wybrać US czy EU, gdzie gra więcej ludzi?

LOTRO jest fajne, ale ELOA bardziej mi się spodobała. I jeśli miałbym wybrać, wolałbym ELOA pograć, a jeśli gra faktycznie upada i nie warto to zagram w

LOTRO.

Podpinam się. Sam jestem ciekaw, póki co pobrałem > włączyłem > wyłączyłem. Strasznie mi śmierci Devilianem

Devilian> Eola , Eola tylko dla grindowców+ masochistów, gra jest bardzo trudna, tylko party o które dość trudno :P mobki bija jak powalone, def jest masakrycznie niedopracowany, chyba nie ma takiej drugiej gry na rynku gdzie z damage 400 a 1000 to to samo

Ściągnąłem ELOA i wiecie co? Fajna gra, podoba mi się, jest na pewno lepsza niż Devilian. I nie prawda, że o party jest trudno, co prawda jestem w polskiej gildii, a jest ich przynajmniej kilka, ale nie ma problemu ze znalezieniem party poza gildią, więc jest z kim grać.

@Carn

Może dla ciebie jest zbyt trudna. Trzeba umieć grać, wtedy jeśli mobki będą bić jak powalone, to i tak nie zrobią większej krzywdy. Nie wiem czy grałeś, jeśli grałeś, jak daleko doszedłeś, ale nie zgadzam się z tobą.

@Tsubaki

Poważnie polecam ELOA, może i gra ma kilka minusów, ale gra się fajnie i wcale nie śmierdzi Devilianem. Zagraj jeszcze raz i nie słuchaj innych, ja też się bałem, że gra będzie słaba, ale na szczęście byłem w błędzie. Jedynie co, to musisz przyzwyczaić się do stylu graficznego, bo jest to grafika w stylu anime, ale w końcu to gra ze wschodu, mnie się akurat podoba i zaliczam to do plusów.

Dodam jeszcze, że gra dopiero co zaczyna się rozwijać i myślę, że jeszcze nie raz pozytywnie zaskoczy.

Gorąco polecam i zapraszam do gry i gildii NoPainNoGame, mój nick to Sevide albo iKimiko.

Co prawda pisałem o LOTRO w innym temacie i postanowiłem, że będę w niego grać, ale zobaczyłem grę eloa.

I tu moje pytania:

1. Jaki jest online, sporo ludzi w to gra?

Myślę tu o bezproblemowym znalezieniu pt na instancje i tym podobne. Nawet jakby grało 10k ludzi to i tak byłoby spoko.

1a. Na Facebooka niby jest 20k polubień, czy mogę założyć, że liczba graczy jest mniej więcej taka sama?

2. Słyszałem, że koreańską wersję zamknęli, czy to prawda?

Ponieważ widziałem, że koreańska wersja nadal działa i ma się dobrze.

3. Co wybrać US czy EU, gdzie gra więcej ludzi?

LOTRO jest fajne, ale ELOA bardziej mi się spodobała. I jeśli miałbym wybrać, wolałbym ELOA pograć, a jeśli gra faktycznie upada i nie warto to zagram w

LOTRO.