Hej! Nie pisze tutaj aby reklamowac serwis, ale wiem, ze sporo ludzi grajacych w LoL'a korzysta z owego portalu (elohell.net). A wiec na owej stronce za 2500 elohell coinow mozna odblokowac bodajze 839 RP. Ostatnio stronka udostepnila sposob na 50 darmowych coinow.
Oto moj "reflink" : "61D0-666F-7AB8-A94E" /emoticons/nowe_ohmy.png" alt=":o" srcset="/emoticons/ohmy@2x.png 2x" width="20" height="20">). (#edit chyba jest to jednorazowe, ale niestety nie jestem pewny )
A wiec niechaj wam wszystko wyjasnie.
W prawym dolnym rogu strony widnieje czerwony "przycisk" z napisem "Enter your code get your free coins". Klikajac w owy przycisk otworzy sie wam okienko, w ktorym bedzie miejsce na tekst (puste pole tekstowe). Po wpisaniu jednego z owych kodow (np. mojego "reflinka") otrzymacie 50 free coinow, a ja za to, ze uzyliscie mojego refa dostane 20. Gdy juz wpiszecie owy kod, stronka przekieruje was do okienka gdzie bedzie pokazany takze wasz kod, ktory mozecie wysylac znajomym. A wiec licze udanej zabawy i mnostwa riotow i serdecznie dziekuje wszystkim rejestrujacym sie z mojego kodu .
#down
Tak, dziala.