Els czy Herowarz

Witam mam taki problem , Te 2 gry mi się podobają tylko nie wiem która przyjemniejsza .

Waszym zdaniem która gra bardziej wciąga?

Wybierz tą która TOBIE się najbardziej podoba, przecież my za Ciebie w nią grać nie będziemy. Spróbuj każdej, przetestuj i wybierz ; )

Els ma juz wyrobiona marke, wiec sugeruj sie opiniami na innych forach. Herowarz to cos nowego wiec postawil bym wlasnie na ta gre. Wyprobuj i ocen sam :)

HeroWarz jest dosyć fajne, ALE musisz grać praktycznie sam do 68 lvl, czyli do ukończenia historii. Czasami ktoś się może trofić do rundy, ale zazwyczaj będziesz raczej sam, minusem dodatkowo jest nadal dosyć spora ilość bugów i (no nic nie poradzisz) lekkie p2w, plusami jest na pewno różnorodność dungów (do końca historii nie zagrasz na żadnym 2 razy) oraz ilość postaci, która dosyć szybko rośnie, od startu OBT dodano już Mary oraz Jerry, co do Elsworda, to tylko Void jak chcesz grać

Dosyć fajna postać melee lub ranged, jak chcesz - Ja jednak polecam Are, ale musisz zobaczyć gameplay by zrozumieć jak nią grać

dobra ten cały Herowarz jakiś dziwny dla mnie.

Czy są na tym forum ludzie co grają na Void?

Witam mam taki problem , Te 2 gry mi się podobają tylko nie wiem która przyjemniejsza .