Czy opłaca się jeszcze grać w Elsworda? Jak tak to jaki serwer i jak sytuacja z populacją
Elsowrd?
Opłaca tylko nie na PL, GF całkowicie zniszczył gre. Co do populacji to na NA nie wiem bo tam nie gram, a na Voidzie coż, spokojnie znajdziesz sobie party, no i jest kilka polskich gildii
Opłaca tylko nie na PL, GF całkowicie zniszczył gre. Co do populacji to na NA nie wiem bo tam nie gram, a na Voidzie coż, spokojnie znajdziesz sobie party, no i jest kilka polskich gildii
Co takiego zniszczyl? ELs to nadal ten sam els. Ostatnio jak wchodzilem to Peita byla przeludniona ludzmi na wersji polskiej.
void xd xd
super prywatny serwer gdzie jedna z osob ktore znalem dostala bana, powod? "mewy"(jej nick)
ostatnio jeszcze zrobili wipe ed ticketow i mnostwo ludzi przestalo grac bo stracili nawet po 20kkk
tylko na lub kr, pl jest do tylu i trudniej tam grac dla f2p, a void to niesmieszny zart
Dziękuje wszystkim za odpowiedź!
Temat do zamknięcia.
Czy opłaca się jeszcze grać w Elsworda? Jak tak to jaki serwer i jak sytuacja z populacją