[ELSWORD] Adaptację anime obejrzymy już w grudniu tego roku!

Anime "Elsword: El Lady" bazujące, jak sama nazwa wskazuje na popularnej dungeonówce od Gameforge zawita na koreańskich ekranach 22 grudnia 2016 roku, jak podaje serwis Hummingbird.

KLIK!

Na chwilę obecną seria liczyć ma 12 odcinków po 11 minut a fabuła, jak czytamy w opisie, skupiać się ma na głównym bohaterze.

Elsword is a young boy who become a swordsman in order to prove his worth to his sister, the Commander of the Purple Knights.

Za produkcję odpowiada studio DR Movie.

I jak? Czekacie z niecierpliwością?

Elsword.jpg

" popularnej dungeonówce od Gameforge" - Wyjdź.

I nie, raczej nie czekam, zazwyczaj tego typu animacje to niskobudżetowy gniot, wątpię, że coś z tego wyjdzie.

R.I.P - wyczuwam powtórkę po B&S, zresztą jak większość serii promujących grę. Sentyment mam jedynie do Rage of Bahamut które było bardzo spoko :3

R.I.P - wyczuwam powtórkę po B&S, zresztą jak większość serii promujących grę. Sentyment mam jedynie do Rage of Bahamut które było bardzo spoko 

"Elsword" ma fabułę i naprawdę fajne uniwersum. Ja jestem dobrej myśli co do anime, szczególnie że teledysk "Playing With Fire" sprawia że aż się chce zagłębić w historię :D

To że sama gra ma ciekawą fabułę nie znaczy ze seria ma zamiar nią podążać. Tak samo było jak wspominałem w B&S. Poza tym czas odcinka... 11 minut, moim zdaniem dobrze to nie wróży.

To że sama gra ma ciekawą fabułę nie znaczy ze seria ma zamiar nią podążać. Tak samo było jak wspominałem w B&S. Poza tym czas odcinka... 11 minut, moim zdaniem dobrze to nie wróży.

Sporo kreskówek ma odcinki po 11 minut. Poza tym te 12 odcinków to nie jest sztywna granica. Jeśli seria będzie dobra, zrobią tego więcej.

Nie licz zbytnio na to. To jednorazowa seria promocyjna, nic więcej.

Nie licz zbytnio na to. To jednorazowa seria promocyjna, nic więcej.

Nie znalazłem nic o tym jakoby miała być to seria promocyjna, ale też nie wykluczam takiej opcji. Jednak wolę mieć nadzieję że dostaniemy porządne anime o Elsie.

Anime "Elsword: El Lady" bazujące, jak sama nazwa wskazuje na popularnej dungeonówce od Gameforge zawita na koreańskich ekranach 22 grudnia 2016 roku, jak podaje serwis Hummingbird.

KLIK!

Na chwilę obecną seria liczyć ma 12 odcinków po 11 minut a fabuła, jak czytamy w opisie, skupiać się ma na głównym bohaterze.

Elsword is a young boy who become a swordsman in order to prove his worth to his sister, the Commander of the Purple Knights.

Za produkcję odpowiada studio DR Movie.

I jak? Czekacie z niecierpliwością?

Elsword.jpg