Elsword Korea

Postanowiłem zagrać na koreańskim serwerze Elsworda lecz przeszkodziła mi w tym obawa podczas próby potwierdzenia konta.Sprawa wygląda tak:Zrobiłem konto(podałem własną datę urodzenia),zalogowałem się,potwierdziłem konto (wpisując login i hasło),kliknąłem krzaczkowaty guziczek aby pobrać grę i kazano mi jeszcze raz potwierdzić konto tylko że tym razem przez numer telefonu.I tutaj pojawił się problem: ,,Osobiste kradzieże są przestępstwem.W zależności od kradzieży cudzej osobowości społecznej jest kara więcej niż 3 lata więzienia lub kara 10 mln wonów".Czy jeśli się zgodzę na tą weryfikację to nie będę miał potem jakiś kłopotów od tych korea ludków?

Może trochę dziecinny post no bo ,,oni nie przyjadą z korei dla ciebie" ale odpowiedzialność kazała mi się upewnić.

Nikt ci na chate nie wpadnie nie boj sie :)

Nie lepiej zagrac na wersji US od killer combo? Moze odstaja z patchami ale lepszy ping i tez duzo ludzi.

Gram głownie dla patcha bo wyszła nowa postać.Ale lagi będą mi pomagały wyrwać się z combo w pvp ( ͡° ͜ʖ ͡°)

a znasz trik z klawiszem "x" ? Przytrzymanie go w trakcie combo przeciwnika pozwala ci upasc na glebe i zakonczyc combo opponenta.

zawsze tez sa prywatne serwery elsworda gdzie jak pamietam wczesniej nie odstaja tak z patchami chociaz moge sie mylic :3

Nie odstają od patchów. Na jednym niedługo Asura ma wejść prawdopodobnie 31.12 albo 1.1.15.

Co do KR Elsa, do tego nie jest czasem potrzebny KSSN, jeśli to już zrobione to no problemo.

Ja zrobiłem konto i pobrałem grę. Nie dało się do niej wejść, gdyż okazało się, że KSSN jest porzebny. To takie zabezpieczenie, że tylko ludzie z korei będą mogli wejść do gry. Najlepszym sposobem na ominięcie tego jest kupienie już potwiedzonego konta i na nim grać, ale znalezienie takiego konta jest ciężkie. Pozatym... ping i takie tam. Lepiej grać na NA bo na PL nie warto. Powód? GF. Gram na PL i żałuje że niedawno wbiłem 70 :P . Teraz będę grał na NA bo kij tam z pingiem, jakoś dam rade, ale przynajmniej będę z daleka od GameFaila.

KSSN specjalnym problemem nie jest. Myślisz, że jak zrobiłem konto na KR ? Poza tym nidługo CBT ToS więc będzie można spróbować się dostać.

Samo zrobienie konta nie jest problemem. Tylko jak znaleść KSSN? Trzeba jakoś to telefonem potwierdzić, nie? Coś takiego było. No chyba że się zmieniło.

Nie zrobisz już konta do KR Elsworda, ja swoje mam od lat i działa, czasami wbijam na koreańską wersję właśnie dla update. Zanim jednak przypomniałem sobie stare konto, próbowałem zrobić nowe, niestety PO rejestracji, podczas logowania się, została wprowadzona dodatkowa aktywacja przez telefon. Więc jeżeli nie masz przynajmniej od (chyba) dwóch lat konta na KR Elswordzie, to sobie nie pograsz. Przykro mi~

Ja mam konto tylko, że mam z nim mały problem. Mianowicie po patchowaniu Els się uruchamia, ale po 1 czy 2 sekundach proces x2.exe się wyłącza.

Postanowiłem zagrać na koreańskim serwerze Elsworda lecz przeszkodziła mi w tym obawa podczas próby potwierdzenia konta.Sprawa wygląda tak:Zrobiłem konto(podałem własną datę urodzenia),zalogowałem się,potwierdziłem konto (wpisując login i hasło),kliknąłem krzaczkowaty guziczek aby pobrać grę i kazano mi jeszcze raz potwierdzić konto tylko że tym razem przez numer telefonu.I tutaj pojawił się problem: ,,Osobiste kradzieże są przestępstwem.W zależności od kradzieży cudzej osobowości społecznej jest kara więcej niż 3 lata więzienia lub kara 10 mln wonów".Czy jeśli się zgodzę na tą weryfikację to nie będę miał potem jakiś kłopotów od tych korea ludków?

Może trochę dziecinny post no bo ,,oni nie przyjadą z korei dla ciebie" ale odpowiedzialność kazała mi się upewnić.

Jak to zrobiłeś że masz Elsworda kr? Bo ja nie mogę się zalogować i nie mam wpisania swojej daty urodzenia. Dlatego mi inaczej pokazuje. https://member.nexon.com/join/join.aspx?accesscode=156