Elsword PL

1. Co jest z PvP, bo czekam 10 minut i nic.

2. Każdy ma wyrośniętego peta, a ja tylko kryształ. Jak on ma wyrosnąć?

3. Kto sprzedaje Pet Food?

1. Co jest z PvP, bo czekam 10 minut i nic.2. Każdy ma wyrośniętego peta, a ja tylko kryształ. Jak on ma wyrosnąć?3. Kto sprzedaje Pet Food?

1. Po prostu nie ma chętnych.

2. Bo oni (w tym ja) zarejestrowali się do bety kilka tygodni temu, a nagrodą za tego typu czyn był własnie uniakalny pet.

3. Pet Foodem jest... zbędny ekwipunek. Kliknij "I", następnie Nakarm i wybierz przedmiot, a Twojemu petowi wzrośnie nasycenie i lojalność.

Co do Elsword PL mam pytanie. Jak moge wgrac Japonski dubbing do wersji PL ? Bo ten polski mnie odstrasza i prosibym o link do pobrania :)

A pet robi coś więcej, niż ładnie/brzydko wygląda?

?

Ja mam jeszcze pare pytan :

1. O co chodzi z ta wola bo jak sie ma 0 to grac nie mozna.To jest tylko na czas bety czy caly czas to bedzie ?

2. Jak zrobic 2 klase bo wyskoczylo mi ze mam 15 lvl i mam gdzies isc to zrobic ale nigdzie nie moge.

Ps.A co do petow to ten co dostalem za darmo za zarejestrowanie sie to on daje niezle buffy i niezle bije (ale tylko czasami). Ale fajnie spedza sie z nim czas , bo jak ja walcze to on lazi kolo przeciwnikow i tanczy,spiewa albo kladzie sie i czeka az ich rozwale :D

Więc tak, gram w Elsworda odkąd ta gra powstała w Korei, więc możecie do mnie wysyłać PW z pytaniami, postaram się na nie odpowiedzieć.

@Fichetta

Kryształ tylko wygląda, ale kiedy ewoluujesz peta, dostaje on umiejętności pasywne i aktywne, żeby ewoluować peta musisz sprawić, że jego lojalność wzrośnie do 100% a następnie wykonać quest na ewolucję.

@Bartoll

1. Kiedy wola spadnie do 0, nie możesz brać udziału w dungeonach, ale wciąż możesz walczyć w pvp i tak do usranej śmierci xD (To nie jest na czas bety, to jest na zawsze, ale krążą plotki, że mają to usunąć )

2. Masz 15 lvl, 2 klasę zmienia się zaczynając quest w wiosce Elder (Każda postać u innego NPC), z tym, że w Open Betach wersji PL nie ma jeszcze tych questów, zrobisz je dopiero kiedy je wprowadzą.

@guru

To nie jest żaden jak Ty to określasz "unikalny pet", to najzwyczajniejsza trzecia forma tego kryształu, po prostu dostaliśmy od razu jego ostatnią wersję, póki co to jedyny istniejący pet w elswordzie, więc każdy może mieć to co my, kiedy już wprowadzą questy na ewolucję peta :D

@Bartoll

1.Wola jest regenerowana do 100% codziennie o 6 rano i nie można jej usunąć.

2.Podczas CBT 2 klasa nie jest dostępna

Aha czyli widze ze nie pogram w to dlugo :D gralem z 2-3 godziny i nagle nie moge dalej robic dungeonow a myslalem zo sobie pogram dobre 8 godzin bo kocham takie gry.Wiem wiem moge grac PvP ale czekanie 30-40 minut na 1 meczyk mnie nie zadowala.Dzieki za odpowiedz.

Ok mam ostatnie 2 pytania:

1.Jaki jest lvl cap

2.Jaka 2 klasa bedzie lepsza dla Ravena? mi sie zdaje ze z reki wiecej bije :D

A ten Loyality ( po PL zażyłość?) zdobywa się inaczej niż trzymania peta obok siebie?

Po co są te karty z czasoprzestrzeni?

@Bartol

1.Lv cap jest bodajże do 55 poziomu

2.Zależy do czego dobra subklasa z tego co sie orientuje jedna jest dobra do PvP druga do PvE.

@Fichete

Zażyłość zdobywasz za pierwszy posiłek peta w ciągu dnia oraz za robienie z nim aktywnym dungeonów.

Karty czasoprzestrzeni mozesz wymienić na przedmioty do ulepszeń u pana Andrzeja bądź też na dodatkowy wygląd broni i zbroi na 55 poziom od tego mrocznego ziomka.

@tsukineko88

My dostaliśmy Ancient Phoru, a z questa dostaje się Pocket phoru tak więc nie wprowadzaj ludzi w błąd.

A mam ciągle 96% zażyłości, mój pet jest w fazie wzrostu i nie mogę go karmić eq, i co teraz? I jak zrobić mu 2lv?

Witam..

A mi by ktos pomogl ??

Gram od niedawna w elsword ale juz mam jedno najwazniejsze pytanie, mianowicie..

Jesli w moim ekwipunku np w uzbrojeniach mam rozne przedmioty to dlaczego niektorych nie moge uzyc ? Widnieja na ciemnym tle, a czerwona czcionka pisze ze np ' Rekawica dla raven '

Coo to oznacza ?? Mam to sprzedac w takim razie zeby mi nie zasmiecalo ekwipunku ?

Witam..A mi by ktos pomogl ?? Gram od niedawna w elsword ale juz mam jedno najwazniejsze pytanie, mianowicie.. Jesli w moim ekwipunku np w uzbrojeniach mam rozne przedmioty to dlaczego niektorych nie moge uzyc ? Widnieja na ciemnym tle, a czerwona czcionka pisze ze np ' Rekawica dla raven ' Coo to oznacza ?? Mam to sprzedac w takim razie zeby mi nie zasmiecalo ekwipunku ?

LoL, a co może oznaczać ' Rekawica dla raven ' ?

LoL, a co może oznaczać ' Rekawica dla raven ' ?

Czekaj, czekaj, że jest ona dla Raven? ;)

Sprawdź w questach, w jakimś najwyraźniej musisz tę rękawicę oddać jakiemuś NPC.

Dzieki :)

Mam pytanko ponieważ szukam i szukam takiego miejsca a mianowicie nosi ono nazwę "Serwis CoBo" . Gdzie mogę go znaleźć ?

Mam prośbe czy mogli byście mi powiedziec gdzie znalezc gosca od ewolucji/zmiany postaci dla chunga NPC'ta bo ja nie wiem gdzie on może być wiem ze w tym mieśćie ale nie mogę go znalezc plis pomószcie

1. Co jest z PvP, bo czekam 10 minut i nic.

2. Każdy ma wyrośniętego peta, a ja tylko kryształ. Jak on ma wyrosnąć?

3. Kto sprzedaje Pet Food?