Elsword - STEAM

Witam, ogólnie szukam gry która nie wymaga chorych ilości czasu spędzonych w grze aby coś osiągnąć, i pomyślałem o Elsword, tutaj jednak pojawia się kilka pytań, jaka jest populacją w Elsword na STEAM`ie, czy panuje tam P2W, jak mnie mam jest to wersja USA od koggames, a więc jak to jest z lagami, no i najważniejsze, czy jestem w stanie coś osiągnąć mając 3/4 dni wolnego w tygodniu (są to dni które mogę poświęcić na grę, wiadomo jednak że są jeszcze inne ciekawe zajęcia po za graniem).

Z góry dziękuję za pomoc, a jeśli znacie inne tytuły które nie wymagają dużo czasu, a będę mógł coś osiągnąć, to podawajcie.

http://steamcharts.com/app/237310

225 osób online, gdy sprawdzałem, szału nie robi.

to chyba tylko steam bo większość gra NS

wbij maxa, farm raidbossa i henira a po 2tyg ci sie znudzi :P

Absolutnie odradzam, P2W jakich mało, kiedy Ty będziesz zużywał po 40 revive'ów, żeby zrobić Secret Dungeon z pełnym party max lvl'i, jakiś gość, który wydał setki $ na gear +10 (i wzwyż) będzie to sobie czyścił solo nie tracąc hp. Jeżeli chcesz grać w Elsworda, to tylko na prywatnym serwerze, jak będziesz chciał link to napisz PW. Ale fakt faktem, Elsword szybko się nudzi bo content end-game'owy jest bardzo ubogi i tylko PVP je ratuje, które niestety ze względu na pingi między graczami (Gra jest peer2peer, czyli nie ważne gdzie stoi serwer, ważne z kim grasz), które mogą być bardzo wysokie.

Witam, ogólnie szukam gry która nie wymaga chorych ilości czasu spędzonych w grze aby coś osiągnąć, i pomyślałem o Elsword, tutaj jednak pojawia się kilka pytań, jaka jest populacją w Elsword na STEAM`ie, czy panuje tam P2W, jak mnie mam jest to wersja USA od koggames, a więc jak to jest z lagami, no i najważniejsze, czy jestem w stanie coś osiągnąć mając 3/4 dni wolnego w tygodniu (są to dni które mogę poświęcić na grę, wiadomo jednak że są jeszcze inne ciekawe zajęcia po za graniem).

Z góry dziękuję za pomoc, a jeśli znacie inne tytuły które nie wymagają dużo czasu, a będę mógł coś osiągnąć, to podawajcie.