Elsword Team

A co do gildii ja byłbym za aby ją stworzyć

A nie wiesz czasem na jaki lvl jest q. który na to pozwala? A sam item na założenie Gildii kosztuje bodajże 300k

Jeżeli jest ktoś chętny do pogrania w małej, ale zżytej grupie fajnych osób NA SKYPE to zapraszam, mam rozległą wiedzę na temat tej gry więc z miłą chęcią pomogę nowym graczom, wystarczy, że napiszecie mi PW podając swoje dane Skype, ja was zaproszę i możemy rozpocząć zabawę, z gildią nie będzie problemu, będę mógł ją stworzyć w każdej chwili, nie każdy preferuje TS/VT (w tym ja) więc mam nadzieję, że znajdzie się ktoś chętny na małą grupkę Skype, jeszcze raz zapraszam :)

Skype odpada ; / Lagi mam będę mial za duże ; / Nie macie innego programu komunikacyjnego ? ; /

Witam, ja też chętnie zagram dopiero pobieram grę.

Nick DeDaCzPl

ja tam jestem za ts3 on mniej żre wszystkiego od skypa.

I klient pobrany mogę grać.

A nie wiesz czasem na jaki lvl jest q. który na to pozwala? A sam item na założenie Gildii kosztuje bodajże 300k

Ojjj, ten item kosztuje 1.5mln, a za 300k można sprzedać go w sklepie.

Tsukineko, napisałem już do Ciebie na skype, mogę pograć, czekam na odpowiedź.

@Up

Nie, nie napisałeś o.o Może masz złe Skype czy cuś, bądź co bądź nic nie doszło

@Topic

mamy już 4-5 osób, myślę, że jeszcze dla jednej/dwóch osób znajdzie się miejsce :)

Szukam ekipy do Elsworda PL nie umiem kompletnie w to grać a w grupie zawsze raźniej , zawsze ktoś pomoże ; d . TS3 podam za 3 godziny może wcześniej , chętni pod tematem ; D .

Tutaj macie ts3: hs-game.pl ; D Chętni wbijajcie ja właśnie zaczne grać na jakimś serwie jeszcze nie wiem na jakim ;p Kanał Pogaduchy 3 moj nick ts to : weqe