Elsword Team

Szukam ekipy do Elsworda PL nie umiem kompletnie w to grać a w grupie zawsze raźniej , zawsze ktoś pomoże ; d . TS3 podam za 3 godziny może wcześniej , chętni pod tematem ; D .

Tutaj macie ts3: hs-game.pl ; D Chętni wbijajcie ja właśnie zaczne grać na jakimś serwie jeszcze nie wiem na jakim ;p Kanał Pogaduchy 3 moj nick ts to : weqe

Ja chętnie. Co nie co o tej grze wiem, wiec jak coś to wal śmiało.

Ja z chęcią dołączę, jednakże na tsie nienawidze siedzieć więc tylko chat w grze wchodzi w rachubę. Jak będziecie tworzyć jakąś gildię to msg me tutaj

Jak można nie lubić grać wraz z ts'em. Ja tego nie rozumiem, jak nie będzie ludzi na ts to będzie nudno.

Ja się zgłaszam, po zainstalowaniu, patchnięciu, ogarnięciu gry wbiję na ts'a

Ja z chęcią dołączę, jednakże na tsie nienawidze siedzieć więc tylko chat w grze wchodzi w rachubę. Jak będziecie tworzyć jakąś gildię to msg me tutaj

Irytuje mnie takie pieprzenie. Poprostu napisz, że się boisz wejść na TSa, a nie, że nie lubisz grać z nim.

PS.

Nie mów, że masz real życie i dlatego nie wchodzisz.

Dobra Panowie wbijać na teamspeka i gramy mój nick: Gohan012 . Serwer Elder , ale zawsze mogę zmienić ; D

To ja Tez :)

Serwer 1 nick : BuLLeS

Na razie jest tylko jeden serwer.

A co do nielubienia TS mogą być inne powody niż strach,

np. brak mikrofonu czy jego nie działanie, [kalibrowałam go, zmieniałam opcję i nic..)

i na moim kompie, który nie jest taki zły TS robi lagi.

Ja zagram mam 14 lvl gram od wczoraj. Jak coś dodaj KlonoK :)

Ja też z chęcią dołączę lecz jak autor tematu nie potrafię w to grać.

To ja też się dolącze nick w grze: Saphiron. Mam 15lvl gram Raven. Gra ogarniam jako taki jakby nowicjusz.

Heya.

Jeśli można też się chętnie przyłącze.

Nick na ts'ie R3sp4wn

In-game też R3sp4wn gram jako Raven.

Pozdro.

10 osób dołączy, ale założyć guild to nie ma nikogo.

Hey. miałem 50 lv Aishe na NA , ale tam nudno. Mam zamiar tu grać. Jaki jest lvl cap, jest druga klasa ? ; p

@Rabinek Lvl cap'a nie znam, ale sub-klasy wejdą w finalnej wersji.

Cap to 55, tak mówią.

Cap to 55, tak mówią.

W tej naszej Pl OB ?

W tej naszej Pl OB ?

Cap to 50.

Też chętnie dołączę do gry. Mój nick w grze to Dusaro lvl 16 jak na razie. Gram Eve :).

A co do gildii ja byłbym za aby ją stworzyć