Elsword US, Szukam graczy

Siemka! Szukam wraz z kolegą polskich graczy ze serwera US Elsworda. Mam zamiar założyć gildię i załatwić TS'a. Każdy chętny zostanie przyjęty, warunki to chociażby początkowe obeznanie z grą, komunikatywność, bezkonfliktowość, dojrzałość i ogarnięcie orto :D Pisać pod tematem

mod_ico.png
Zły dział, przenoszę. - crracked

Lekko obeznany, IGN Robax

Ogarniam i jeśli wiek nie gra roli to zapraszajcie IGN SzymeX

Z ts'a niestety nie skorzystam, bo obecnie nie posiadam mikro.

Ja dzisiaj zacząłem na US. Coś tam o grze wiem.

Nick xGreenTea

PS. Wie ktoś o której jest reset staminy? Jak tak liczyłem to coś koło 12 naszego czasu.

//// Reset jest o 14.

Pisać do mnie na skrzynkę. HakuryuPL

Jak będę miał czas to wejdę i zrobię gildię, dodam tych co napiszą.

witam z checia bym z wami zagral tylko ze nigdy nie gralem w Elsword wiek 25 TS i mikro jest wiec jakby wam pasowal nowicjusz to dajcie znac bo nie lubie grac sam w tego typu gry ;)

mogę i ja zagrać coś tam ogarniam mam i ts i mikro i Elesis na 30 :P

mozecie podac link do wersji US bo nie chce sie pomylic by nie zaczac na jakims EU

Www.elswordonline.com

Przyjmę wszystkich, nowych czy nie :) Jak nic nie umiesz, to się nauczysz :D

no to juz sie pobiera :) jak cos to podeslijcie TS-a

W zasadzie pisać mi tutaj na pw, lub pod tematem jakie macie nicki. Kolega mi słusznie przypomniał, że aby wysyłać wiadomości na skrzynkę trzeba grać 3 dni

TS:

176.122.224.8

Pokój Elsword US
Hasło: timon

zatem ja podam mój nick Amness Elesis na 31 lvl saber knight jakby co :)

Z chęcią z wami zagram. Jestem obeznany.. i wiem co i jak. Mój nick to : Hesner. Gram EVE. :)

Wejdź na ts

Siemka! Szukam wraz z kolegą polskich graczy ze serwera US Elsworda. Mam zamiar założyć gildię i załatwić TS'a. Każdy chętny zostanie przyjęty, warunki to chociażby początkowe obeznanie z grą, komunikatywność, bezkonfliktowość, dojrzałość i ogarnięcie orto :D Pisać pod tematem

mod_ico.png
Zły dział, przenoszę. - crracked