Siemka! Szukam wraz z kolegą polskich graczy ze serwera US Elsworda. Mam zamiar założyć gildię i załatwić TS'a. Każdy chętny zostanie przyjęty, warunki to chociażby początkowe obeznanie z grą, komunikatywność, bezkonfliktowość, dojrzałość i ogarnięcie orto Pisać pod tematem
Elsword US, Szukam graczy
Lekko obeznany, IGN Robax
Ogarniam i jeśli wiek nie gra roli to zapraszajcie IGN SzymeX
Z ts'a niestety nie skorzystam, bo obecnie nie posiadam mikro.
Ja dzisiaj zacząłem na US. Coś tam o grze wiem.
Nick xGreenTea
PS. Wie ktoś o której jest reset staminy? Jak tak liczyłem to coś koło 12 naszego czasu.
//// Reset jest o 14.
Pisać do mnie na skrzynkę. HakuryuPL
Jak będę miał czas to wejdę i zrobię gildię, dodam tych co napiszą.
witam z checia bym z wami zagral tylko ze nigdy nie gralem w Elsword wiek 25 TS i mikro jest wiec jakby wam pasowal nowicjusz to dajcie znac bo nie lubie grac sam w tego typu gry
mogę i ja zagrać coś tam ogarniam mam i ts i mikro i Elesis na 30
mozecie podac link do wersji US bo nie chce sie pomylic by nie zaczac na jakims EU
Www.elswordonline.com
Przyjmę wszystkich, nowych czy nie Jak nic nie umiesz, to się nauczysz
no to juz sie pobiera jak cos to podeslijcie TS-a
W zasadzie pisać mi tutaj na pw, lub pod tematem jakie macie nicki. Kolega mi słusznie przypomniał, że aby wysyłać wiadomości na skrzynkę trzeba grać 3 dni
TS:
176.122.224.8
Pokój Elsword US
Hasło: timon
zatem ja podam mój nick Amness Elesis na 31 lvl saber knight jakby co
Z chęcią z wami zagram. Jestem obeznany.. i wiem co i jak. Mój nick to : Hesner. Gram EVE.
Wejdź na ts
Siemka! Szukam wraz z kolegą polskich graczy ze serwera US Elsworda. Mam zamiar założyć gildię i załatwić TS'a. Każdy chętny zostanie przyjęty, warunki to chociażby początkowe obeznanie z grą, komunikatywność, bezkonfliktowość, dojrzałość i ogarnięcie orto Pisać pod tematem