Elsword

Wersja na steam to od firmy killercombo, wiec czy ze steama czy z linku to bez roznicy:)

Ja jeszcze 3h i bd w domu. Pasuje wam spotkanie na ts3 o 17? Oczywiscie namiar podam chwile wczesniej.

ja mogę z wami zagrać gram Add'em mam 21 lvl mam nadzieje ze nikomu to przeszkadzać nie będzie co?

Nie mam pojęcia, co będę robił o 17. Btw nie jest nas trochę za dużo? :P Dungi można robić chyba do 4 osób

Nie zrozumcie mnie źle, nie chcę, żeby ktoś nie grał, czy coś. Po prostu trzeba coś wykombinować, jakąś gildie założyć może

można założyć po za tym dungi można robić w grupach czteroosobowych ale pvp można razem trenować :P

W kupie sila! Jak pisalem wyzej im wiecej tym lepiej. Po za tym mamy opcje dungeon findera wiec nikt nie bedzie stratny. Wlasnie wracam z pracy. O 16 powinienem juz byc wiec wrzuce adres ts3.

A zdecydowaleś się jaką klasa będziesz grał ? :D

Może nawet zdecydował bym się z wami zagrać bo i tak nie ma w co grać.

Jak tam jednak sprawa z pingiem na tej wersji w którą chcecie grać ?

I czy dalej jest ograniczenie do 4 slotów na skille i 4 dodatkowe można wykupić tylko w IS ?

Zapodajcie Adres ts 3 na pw ;) Add 22 lvl :) będę wieczorem :)

Może nawet zdecydował bym się z wami zagrać bo i tak nie ma w co grać. Jak tam jednak sprawa z pingiem na tej wersji w którą chcecie grać ?I czy dalej jest ograniczenie do 4 slotów na skille i 4 dodatkowe można wykupić tylko w IS ?

Wczoraj trochę pograłem i całkiem ambitnie chodzi co do skili to tak 4 masz darmo 4 kupujesz

Nie miałem problemów z pingiem

Problemy z pingiem widać dopiero na pvp, a ograniczenie na 4 skille jest zawsze.

A dodatkowe sloty na skille można kupić tylko w IS ?

Nie jest aż tak strasznie z tym pingiem ;P nie na takich lagach się zabijało xd Tak dodatkowe sloty można kupić w IS

ja tam problemów z pingiem nie mam ani na pvp ani na dungeonach

Chętnie bym z wami pograł, ale mam dziwny problem. Mianowicie po 5 dungach gra strasznie mi laguje, a jeśli chcę coś zrobić na kompie to muszę zrobić reseta. Ktoś z was wie może co zrobić, ani na polskiej ani na koreańskiej wersji nie miałem czegoś takiego ? To dzieję się tylko w grach od Killercombo. W Grand Chase jest to samo.

Co do jobów Add'a to roz... system. Ogarnąć ciężko, ale ogarnięty Add wykasza wszystko.

Mikro mam, a grać będę (jak oczywiście rozwiążę w/w problem) Aishą bądź Ravenem. Aisha EM (doświadczenie z KR) bądź Raven BM.

Hejka, Adres ts3: 31.6.70.185:5000 o haslo pisac na pw. ( bd mial pewnosc ze wam zalezy ). Kanal i podkanaly gotowe ! :) Gre bd mial za 40 minutek ^^

edit. Na tsie dzis bylo 7 osob, mamy srednio 20lv postaci. Zapraszam bo brakuje ludzi do pt :)

Jaką masz kartę? Duzo osob ma z tym problem na slabszych.
Chętnie bym z wami pograł, ale mam dziwny problem. Mianowicie po 5 dungach gra strasznie mi laguje, a jeśli chcę coś zrobić na kompie to muszę zrobić reseta. Ktoś z was wie może co zrobić, ani na polskiej ani na koreańskiej wersji nie miałem czegoś takiego ? To dzieję się tylko w grach od Killercombo. W Grand Chase jest to samo.Co do jobów Add'a to roz... system. Ogarnąć ciężko, ale ogarnięty Add wykasza wszystko.Mikro mam, a grać będę (jak oczywiście rozwiążę w/w problem) Aishą bądź Ravenem. Aisha EM (doświadczenie z KR) bądź Raven BM.

Jaką masz kartę graficzną? Duzo ludzi ma z tym problem na slabszych , sproboj obnizyc detale.

@up

Karta: Nvidia GeForce G102M 512 MB

Gram na najniższych detalach i dalej to samo. No nic najwyżej spróbuje.

Niestety pogram z wami dopiero mniej więcej za tydzień, bo teraz nie mam zbytnio czasu.

Up. Karta niezbyt mocna, a jak wygladaja procek i pamiec ram?

Informuje ze w weekend jade w gory i nie bd w grze. Zabieram laptopa wiec czasem wpadne na tsa.

Pozdrawiam, Infinity Sword (42lv).

Ram: 4GB

Procek: Pentium® Dual-Core CPU T4200 @ 2.00GHz (2 CPUs), ~2.0GHz